Obavijesti

Show

Komentari 71

Obdukcija: Nesretni Walker je izgorio do neprepoznatljivosti

Obdukcija: Nesretni Walker je izgorio do neprepoznatljivosti
4

Nakon nesretne pogiblje glumca nameću se brojna pitanja poput onih je li automobil bio ispravan, je li Rodas prebrzo vozio i koja je budućnost filma 'Brzi i žestoki'

VIDEO

Rezultati obukcije pokazali su da je 40-godišnja zvijezda filma 'Brzi i žestoki', Paul Walker, preminuo od 'kombiniranog utjecaja traumatskih ozljeda koje je zadobio nakon što se automobil zabio u betonski rasvjetni stup i stablo, te opeklina iz požara jer se automobil zapalio nakon udara, objavio je u srijedu Ured mrtvozornika u Los Angelesu. 

Tijelo nesretnog glumca bilo je spaljeno do neprepoznatljivosti kada su policijski službenici stigli na mjesto događaja, što znači da bi možda i preživio nesreću da se automobil nije zapalio. Rezultati toksikološkog testiranja bit će poznati za šest do osam tjedana. 

Walker i njegov 38-godišnji prijatelj, financijski menadžer Roger Rodas, koji je podlegao višestrukim ozljedama, poginuli su u subotu u Valenciji u Kaliforniji. Rodas je upravljao Porsche Carrerom GT nad kojim je navodno izgubio kontrolu. Nema očevidaca nesreće, a istražuje se koliko je brzo Rodas vozio. 

Nakon nesretne pogiblje glumca nameću se brojna pitanja poput onih je li automobil bio ispravan, je li Rodas prebrzo vozio, tko je upravljao automobilom i koja je budućnost filma 'Brzi i žestoki'. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Rodas je vozio Porsche Carreru GT koji ima triput više konjskih snaga od prosječnog automobila i na glasu je kao 'zastrašujući' automobil. Walker i Rodas bili su iskusni vozači zbog čega se mnogi pitaju je li nešto pošlo po zlu s vozilom. Jim Torp, koji je bio na istom događaju kao i nesretni dvojac prije nesreće izjavio je da je čuo neku vrstu eksplozije prije no što je automobil udario u rasvjetni stup. 

- Ne znam je li im guma ekspolodirala, zvučalo je kao da im je pukla guma na automobilu - rekao je Torp za CNN.

Snimanje sedmog nastavka uspješne franšize 'Brzi i žestoki' već je počelo, a nesretni Walker prije smrti je već snimio neke od filmskih scena. Glumci su imali pauzu za američki Dan zahvalnosti, a u Atlantu su se zbog snimanja morali vratiti u nedjelju. Nejasno je kako će se snimanje filma nastaviti i hoće li Walkerov lik u filmu umrijeti. Prema pisanju The Hollywood Reportera, snimanje će kasniti, no neće biti obustavljeno.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 71
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju