Obavijesti

Show

Komentari 19

Obdukcija pokazala: Monteith je umro od heroina i alkohola

Obdukcija pokazala: Monteith  je umro od heroina i alkohola
4

PREDOZIRAO SE Rezultati obdukcije i toksikološkog testiranja objavljeni su žurno zbog velikog interesa javnosti povodom glumčeve iznenadne smrti u 32. godini

VIDEO

Zvijezda serije 'Glee' Cory Monteith, koji je pronađen mrtav u subotu u hotelskoj sobi u 32. godini života, umro je od toksične mješavine heroina i alkohola.

- U ovom trenutku nema drugih dokaza nego da je smrt Coryja Monteitha bila najtragičnija nesreća – stoji u izjavi mrtvozornika.

Policija je žurno otkrila rezultate obdukcije i toksikološkog testiranja zbog velikog interesa javnosti povodom glumčeve iznenadne smrti. Liječnički tim iz Vancouvera obavio je obdukciju.

- Bilo je dokaza u sobi koji su upućivali na predoziranje drogom. Monteith je bio sam u hotelskoj sobi u trenutku smrti. Prije toga je uzeo heroin - otkriveno je iz policije.

Glumac je u četvrtak navečer večerao sa svojim menadžerom koji je izjavio da je glumac 'izgledao dobro i zdravo'. Prema kanadskoj policiji, Monteith i tri neidentificirane osobe napustile su njegovu hotelsku sobu u petak navečer, a glumac se u nju vratio navečer u 2 sata i 15 minuta. Hotelsko osoblje pronašlo je njegovo tijelo ubrzo nakon podneva jer se trebao odjaviti iz sobe. Glasnogovornik policije otkrio je da su tri osobe ispitane i da nitko nije uhićen.

Prema nekim tvrdnjama, glumac je vodio dvostruki život, u Los Anglesu je naporno radio dok bi se, kada bi boravio u rodnoj Kanadi, uvijek drogirao. Glumac se u ožujku prijavio na rehabilitaciju i uspio je ostati 'čist' tijekom snimanja serije 'Glee', no drogu bi uzeo svaki put kada bi posjetio Vancouver, otkrio je izvor za američki portal TMZ. Dodao je da su njegova djevojka Lea Michele i ostatak glumačke ekipe bili svjesni njegovih problema s ovisnošću i da su se svim silama trudili pomoći mu da ostane 'čist' i trijezan. Monteith je, prema nekim tvrdnjama, nedugo prije svoje smrti prisustvovao velikom broju sastanaka anonimnih alkoholičara. 

Lea je u ponedjeljak u svom priopćenju za javnost navela da za pokojnim dečkom tuguje s njegovom obitelji.

- Lea je duboko zahvalna na ljubavi i podršci obitelji, prijatelja i obožavatelja. Otkako je Cory preminuo, Lea tuguje s njegovom obitelji, podrška su jedni drugima kako bi zajedno prevladali ovaj veliki gubitak. I dalje molimo medije da poštuju privatnost glumice i Coryjeve obitelji - piše u priopćenju njezina glasnogovornika.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica
'MOLIM...?'

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica

Američkom obožavatelju Eurosonga zasmetao je naglasak kojim Baby Lasagana govori engleski

Hana Huljić je trudna! Grašo i supruga čekaju drugo dijete
STIŽE PRINOVA

Hana Huljić je trudna! Grašo i supruga čekaju drugo dijete

Šuškanja o prinovi krenula su krajem prošle godine, no sve je demantirao Tonči Huljić
Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'
POBIJEDILA NA DORI 2003.

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'

Pjevačica se vraća s grupom Teens nakon više od 20 godina pauze, prisjetila se nastupa na Eurosongu, ali i iznenadnog odlaska sa scene