Obavijesti

Show

Komentari 76

Obitelj Keba o Severini: 'Samo neka je ona nama živa i zdrava'

Obitelj Keba o Severini: 'Samo neka je ona nama živa i zdrava'
2

Do komentara smo pokušali doći i od Kebe, koji je inače za svoju snahu uvijek bio pun riječi hvale. Prije nekoliko godina pohvalio se kako sa Splićankom rado pravi ajvar

VIDEO

Sevin svekar Keba šuti, svekrva Olja također. Njihov sin Igor oglasio se prvi dan afere kako bi poručio da “njima montaže ne mogu ništa”, ali zato je u ime obitelji Kojić istupila najstarija, a kako kažu i najmudrija članica - Igorova baka Dobrija.

- Nek’ su mi sretni kud god hodali – rekla nam je Dobrija, koja živi u Loznicama.

- Gledala sam u srijedu Pink koji inače jako volim gledati i vidjela Severinine slike - priča nam Dobrija.

Seve objavila novu sliku: Prvi put se oglasila nakon skandala
Seve objavila novu sliku: Prvi put se oglasila nakon skandala

U Loznici joj, kaže, nitko ne komentira fotografije. Susjedi je ne opsjedaju s pitanjima o navodnim snahinim vrućim selfiejima. O fotkama, kaže, ne zna ništa. Dobrija nije upućena u insinuacije njezina unuka Igora da je riječ o fotomontaži, kao ni u to da se Severini osvećuje bivši partner koji je pokušava diskreditirati, kako tvrdi menadžer pjevačice Tomislav Petrović.

POGLEDAJ VIDEO:

Ipak, Dobrija je priznala da Severinu nije vidjela od svadbe unuka Igora u Beogradu prije tri godine.

- Nek’ su oni meni živi i zdravi. Ima ona svoje dijete - dodala je Dobrija.

'Svima želim sreću'

I dok sa Sevom, a čini se ni Igorom, nije u stalnom kontaktu, sina Kebu uvijek može dobiti na mobitel.

- Stalno se čujemo. Kad ga oću čuti, drmnem ga na mobitel – ponosna je Dobrija. Susjedi Dobrije svojedobno su ispričali da baka nije oduševljena unukovim odabirom. No ona je to demantirala.

- Svima želim sreću, tako i unuku. Ako mu je sreća pored Severine, ja ću to podržati. Imam tri djeteta i nisam im se miješala u živote. Tako nisam ni unucima – rekla je prije nekoliko godina Dobrija.

Do komentara smo pokušali doći i od Kebe, koji je inače za Sevu uvijek bio pun riječi hvale. Prije nekoliko godina pohvalio se kako sa Splićankom rado pravi ajvar.

- Zašto ne bi ljuštila paprike?! Što u tome ima loše?! Svi vole zimnicu, i vi, i ja, i ona - objasnio je Keba i dodao da Seve nema protekcije te da svatko tko je jede mora i spremati zimnicu.

A sad je baš trenutak kad se sprema zimnica, a Seve nigdje. Kao ni Kebe. Bračni par Olja i Dragan nisu bili ni u svojoj kući u beogradskom elitnom kvartu Dedinje, a nisu, rekla nam je Dobrija, ni u Loznici.

Inače, Kebina Loznica “proslavila se” kad je u njoj završilo malo prase sa zlatnom vrpcom oko vrata koje je Sevi i Igoru za beogradsku svadbu poklonila svatovska pjevačica Maja Šuput. Kako je objasnila Šuput, riječ je o srpskom običaju, a prase donosi sreću. Sudbina praseta nije poznata.

Severina se skriva od javnosti: Danima nije izašla iz stana?
Severina se skriva od javnosti: Danima nije izašla iz stana?

'Volim što se volimo'

Ali zato nam je poznata sudbina Severine.

Pjevačica je na svojem Instagram profilu objavila crno-bijelu fotografiju na kojoj pozira uz sina Aleksandra i majku Anu.

- Na terasi. Volim što se volimo. Ljubav se ljubavlju vraća - napisala je Splićanka u opisu fotografije. Uskoro su je brojni pratitelji “lajkovima” počeli podržavati.

Fotografiju je među prvima “lajkao” suprug Igor, od bacačice diska Sandre Perković čak je dobila i srce uz riječ mama. Najrječitija je bila bivša pjevačica, a danas PR menadžerica Lana Klingor.

- Za dobrim se konjima oduvijek dizala prašina, no to ne znači da nam ta prašina smanjuje pogled na naprijed. Samo jako, tko ih je.. - rekla je Lana Klingor.

Fotografija je, naravno u vrlo kratkom roku poharala internet te je u sat vremena skupila nevjerojatnih 30.000 “lajkova”. Većina je pjevačici pružala podršku, no bilo je i nešto negativnih komentara. Fotografija je navodno nastala u Splitu, no nije poznato je li Severina tamo ili se još skriva u svojoj zagrebačkoj rezidenciji.

VIDI OVO! Ove su se zvijezde udale za deset godina mlađe frajere. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 76
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...