Obavijesti

Show

Komentari 32

Obitelj se Mirandi obraća preko medija: Molimo te, dođi doma

Obitelj se Mirandi obraća preko medija: Molimo te, dođi doma
4

Otac Mirande Kerr tvrdi da je raspad njezinog braka potvrdio sam njezin bivši suprug Orlando Bloom, ali ne i ona. Obitelj je zabrinuta. Unuka nisu vidjeli godinu dana

VIDEO

Otac, majka, baka i brat bivše Viktorijine anđelice mole Mirandu (30) da ih kontaktira jer ni nju ni njezinog sina nisu vidjeli više od godinu dana. Pošto jedva komuniciraju, obitelj se manekenki odlučila obratiti putem medija. Mirandin otac otkrio je kako je raspad braka njegove kćeri potvrdio njezin bivši suprug Orlando Bloom (37), ali ne i ona sama. 

'Orlanda ćemo uvijek smatrati članom obitelji'

- Rekao mi je da ćemo uvijek biti obitelj, a mi ćemo Orlanda tretirati isto kao Mirandu i Flynna. Svi smo mi obitelj - govori Mirandin otac John u televizijskoj emisiji koja će biti prikazana u utorak na australskoj ABC televiziji. Miranda nedostaje i svojoj baki Ann koja je jako tužna što dugo nije vidjela unuku i praunuka. 

- Nedostaje mi djetešce, a sigurna sam da i njemu fali obitelj i bliskost koja među nama vlada - zaključila je baka manekenke. Miranda je često isticala kako njih dvije imaju posebnu vezu, a Ann je često sudjelovala u Mirandinim intervjuima. 

Mirandinoj majci Theresi najteže pada cijela situacija jer je nekad s kćerkom razgovarala svaki dan. Sad joj šalje poruke kako bi je podsjetila da je uvijek tu za nju, no ona joj rijetko uzvraća.

Mirandina majka: Bile smo najbolje prijateljice

- Nije mi preostalo ništa nego pustiti ju da bude tvrdoglava i uporna te da vodi svoj život. Bile smo najbolje prijateljice - zaključila je njezina majka. 

Miranda se u New York odselila s 25 godina, a danas je jedan od najtraženijih modela. U listopadu prošle godine objavljeno je da se poslije tri godine braka rastaje od Orlanda. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'
OTVORENO I ISKRENO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'

U opuštenom izdanju na krevetu s voditeljicom, Severina je odgovarala na mnoga pitanja, a između ostalog i na pitanje o filmu koji joj je obilježio početak tridesetih i kako joj je teško bilo

Budući punac Baby Lasagne za 24sata:  'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'
SNIMAO S NJIMA I SPOT

Budući punac Baby Lasagne za 24sata: 'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'

Njegov budući punac Josip Pino Ružić, koji u Istri već tridesetak godina ima tvrtku za montažu, snimanje i promotivne filmove, sa suprugom i kćerkom dat će podršku Baby Lasagni
Euforija uoči Eurosonga. Traži se tabletić više: 'Imam od bake i prijateljica, a pitat ću i susjede'
POMAMA ZA REKVIZITIMA

Euforija uoči Eurosonga. Traži se tabletić više: 'Imam od bake i prijateljica, a pitat ću i susjede'

Tabletić je zaštitni znak Baby Lasagne. Otisnuo ga je on tako na majice, a i dio kostima za Eurosong mu je napravljen od njega