Obavijesti

Show

Komentari 1

Obitelji morale vući kamionske gume: 'Tu je presudna snaga'

Obitelji morale vući kamionske gume: 'Tu je presudna snaga'
7

SAMO JAKO: Prvi zadatak pred obiteljima Hukman, Jarc, Rimaj i Švec bila je vuča i nošenje velikih kamionskih guma, teških oko 50 kilograma

VIDEO

Ukupno osam obitelji nastavlja show, a u ponedjeljak navečer natjecale su se prve četiri u dva teška izazova.

Prvi zadatak pred obiteljima Hukman, Jarc, Rimaj i Švec bila je vuča i nošenje velikih kamionskih guma, teških oko 50 kilograma, po neravnom terenu kamenoloma. 

- Tu je presudna snaga i moramo ići jako. Mislim da smo favoriti u ovom izazovu - izjavio je Ivica Hukman čija je obitelj prva došla na red za vuču guma. Hukmani su odabrali taktiku da ženski dio ekipe vuče samo jednu gumu, a Ivica i Franjo udružili su snage i povukli tri gume odjednom. To se pokazalo kao dobar potez, no svejedno su bili na izmaku snaga, a izazov su završili za 5:01 minuta. 

Drugi su na red došli Jarci, koji su imali sličnu taktiku kao i Hukmani, no dečki su bili mnogo brži i odradili su zadatak u rekordnom vremenu od 3:53 minute.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Rimaji su odlučili vući svatko svoju kamionsku gumu i tu su izgubili puno snage, ali su i dalje odradili lavovski posao te završili s ukupnim vremenom od 5:09 minuta.

Posljednji su na red došli Švecovi, koji su odlično izvršili zadatak i ostvarili vrijeme od 4:08 minuta.

- Jako sam ponosan na naš nastup, uvijek dajemo sve od sebe i to je bitno. Nije bitno pobijediti, bitno je dati sve od sebe - zaključio je Daniel, čiji se trud svakako isplatio.

Na kraju prvog izazova Jarci su osvojili 4 boda, Švecovi 3, Hukmani 2, a Rimaji 1 bod te je red došao na sljedeći izazov – „Prašnjavu utrku“.

U utrku je išao samo jedan nominirani član iz ekipe i to je prvi put da samo jedna osoba izvršava zadatak za cijelu obitelj pa su svi trebali dobro promisliti koga će odabrati.

Na sugestiju Vlade Šole, Hukmani su se odlučili za Franju, Švecovi za najstarijeg brata Mateja, Rimaji za tatu Romana, a obitelj Jarc za Jerneja.

Kada je utrka krenula, Matej Švec je bio na vodećoj poziciji, a za petama mu je bio Franjo Hukman. Kako se utrka dalje odvijala, Franjo je i dalje bio među najbržim kandidatima, a na kraju je utrku završio posljednji. Jernej Jarc je uspio sa zadnje pozicije doći prvi do zastavice te tako uzeti 4 boda, zatim ga je slijedio Matej s 3 boda, potom Roman s 2 osvojena boda, a Franji je ostao samo 1 bod.

- Jernej je u početku štedio energiju i kasnije je prvi završio izazov, a Franjo se u početku potrošio, što se i kasnije vidjelo - komentirali su treneri obitelj Jarc Filip Kržišnik i Blaž Slanič.

Franjo je bio jako žalostan što se nije uspio bolje plasirati jer je od početka bio jedan od favorita, ali poraz mu je samo dao snagu da u sljedećem izazovu bude još jači i bolji.

Kada se prva dva izazova zbroje, Jarci se nalaze na vrhu ljestvice s ukupnih 8 bodova, drugo mjesto zauzela je obitelj Švec sa 6 bodova, a obitelji Rimaj i Hukman skupile su svaka po 3 boda.

PROCURILE GOLIŠAVE FOTKE PJEVAČICE: 'Dobivam odvratne komentare, ovo je previše'

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...