Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
0 komentara

Obitelji trebaju raditi timski i povući traktor težak 1600 kg

Od ukupno 6 ekipa preostalih u showu, obitelji će biti podijeljene u dvije skupine i morat će proći kroz tri izazova: 'Čelične noge', 'Teška vuča' i 'S tornja na toranj', a najlošija obitelj iz svake skupine ići će u eliminator

Foto: RTL
0 komentara

Šest obitelji nastavlja natjecanje u showu 'Fittest family', a danas će svoju snagu pokazati obitelji Buza, Jarc i Podobnik. Ulazimo u predfinalni tjedan, a prije odlaska u četvrtfinale pred trenerima i njihovim timovima su najteži izazovi od svih dosad viđenih.

Foto: RTL

Od ukupno 6 ekipa preostalih u showu, obitelji će biti podijeljene u dvije skupine i morat će proći kroz tri izazova: 'Čelične noge', 'Teška vuča' i 'S tornja na toranj', a najlošija obitelj iz svake skupine ići će u eliminator. 

Foto: RTL

Pred obitelji Buza, Jarc i Podobnik je zahtjevan zadatak u kojem trebaju raditi kao tim te povući traktor s prikolicom punom sijena, težak oko 1600 kilograma! 

Foto: RTL

Prošli tjedan obitelji su vukle kamionske gume. Najboljim se pokazala obitelj Vrnoga. 

- Ovo je najteža stvar koju sam radio u zadnje vrijeme. Jako puno energije smo izgubili i nisam požalio što sam uskočio u show jer je zabavno - izjavio je Srećko dok je mama Yolanda jedva dolazila do daha.

Naši partneri pišu
Message