Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
0 komentara

Objavljeni brutalni prvi kadrovi iz nove serije G.R.R. Martina

Cilj im je bio uspostaviti kontakt s izvanzemaljskim oblicima života. Ali kad se dogode zastrašujući i nasilni događaji, tim se počinje pitati jesu li sami na brodu i je li možda netko od njih stranac

Foto: Twitter/Screenshot
0 komentara

Pisac George R.R. Martin danas uživa nevjerojatnu slavu, ponajviše stoga što je autor iza serije 'Igra prijestolja'. No taj pisac iza sebe ima značajan broj djela, u kojima nas je upoznao s vampirima, vukodlacima, neobičnim superherojima, a katkad i sa svemirskim brodovima.

STEPHEN HILLENBURG 'Donio si radost generacijama': Preminuo tvorac Spužve Boba

Jedno njegovo takvo djelo jest i kolekcija kratkih priča 'Nightflyers', u kojem se nalazi i naslovna, istoimena noveleta. U njoj pratimo raznovrsni tim znanstvenika koji je 2093. godine krenuo na putovanje u svemir na naprednom brodu nazvanom Nightflyer. Cilj im je uspostaviti prvi kontakt s izvanzemaljskim oblicima života. Međutim, kada se dogode zastrašujući i nasilni događaji, tim se počinje pitati jesu li sami na brodu i je li možda netko od njih stranac.

 

Krivac će uskoro biti nađen, no nitko neće biti zadovoljan tim otkrićem, a kako će sve završiti vidjet ćemo u seriji koja je snimljena po toj priči. Serija će, u pravoj maniri ovog autora, biti nevjerojatno krvava. Za nju je, nakon mlakog prvog foršpana, pušten u opticaj i novi video, s prvih pet minuta serije. Kako se može vidjeti, ovaj video nam bez ikakvog problema dočarava koliko će serija biti nasilna.

Pogledajte prvih brutalnih pet minuta

Po ovom djelu, napisanom sada već davne 1980., je 1987. godine snimljen i poprilično loš film, u kojem je došlo do nekoliko bizarnih promjena. Likovi su promijenili kako spol, tako i boju kože. Tako je glavni lik misteriozno postao bjelkinja, premda je u romanu crnkinja.

TKO SE OVOG SJETIO? Novi uradak Margot Robbie je dobio poprilično čudan naziv

Nova ekranizacija neće počiniti tu grešku pa je u glavnoj ulozi Jodie Turner-Smith kao Melantha Jhirl, dok se u sporednoj nalazi Gretchen Mol, koja očigledno ima samo par snimljenih minuta. Serija postaje dostupna u prosincu.

Tema: FILM

Message