Obavijesti

Show

Komentari 1

Oborili Guinnessa: Meghan i Harry skupili 'milijun' u 6 sati

Oborili Guinnessa: Meghan i Harry skupili 'milijun' u 6 sati
7

Dobrodošli na naš službeni Instagram profil, veselimo se što ćemo na njemu dijeliti rad koji nas pokreće, stvari koje podržavamo, važne objave, napisali su u prvoj objavi

VIDEO

Princ Harry (34) i supruga Meghan Markle (37) otvorili su ovog tjedna profil na Instagramu i tako postali novi rekorderi Guinnessove knjige, a i Instagrama. U roku od samo 5 sati i 45 minuta skupili su milijun obožavatelja.

Rekorderi prije njih su južnokorejski pjevač K-pop Kang Daniel i papa Franjo, kojima je dvostruko više vremena trebalo za to. 

Omiljeni kraljevski par sada već ima 3,3 milijuna pratitelja.

Pokretanje videa...

00:54

- Dobrodošli na naš službeni Instagram profil, veselimo se što ćemo na njemu dijeliti rad koji nas pokreće, stvari koje podržavamo, važne objave i priliku da osvijetlimo važna pitanja. Zahvaljujemo vam na podršci i dobrodošli na @sussexroyal - napisali su u prvoj objavi na profilu te je popratili nizom zajedničkih fotografija.

Duke and Duchess of Sussex visit to Morocco - Day 3

U svojoj drugoj objavi objavili su više fotografija o posjetu princa Harryja humanitarnoj udruzi koja brine o djeci i odraslima s mentalnim problemima.

Meghan i Harry otvorili profil na Instagramu, objavili i fotku
Meghan i Harry otvorili profil na Instagramu, objavili i fotku

Među slavnima koji ih prate ističu se neka imena poput glumice Blake Lively, Emme Roberts te nogometaš David Beckham i drugi. Meghan je tako najavila povratak na društvene mreže nakon što je zatvorila društvene profile i aktivnosti na njima.

S javnošću su također povezani putem službenih profila Kensingtonske palače koja je obavještavala o aktivnostima kraljevskih parova.

Podsjetimo, početkom ožujka objavljene su i smjernice ponašanja za posjetitelje službenih profila njezinih članova na društvenim mrežama i upozorenje da će blokirati sve one koji ondje budu ostavljali uvredljive komentare. Objave na profilima Clarence Housea, Kensingtonske i Buckinghamske palače bit će skrivene, izbrisane ili prijavljene čak i policiji, prenosi BBC. Odluka je uslijedila nakon porasta zloupotrebe sadržaja Kate Middleton i Meghan Markle.

Službeni profil nosi naziv Sussex Royal, a pružit će vam uvid u sve njihove aktivnosti, a možda i u prve slike kraljevskog dječaka. Fanovi su u šoku ovim pothvatom kraljevskog para, a komentari su prepuni čestitki i lijepih želja. 

'OVO JE PRESTRAŠNO': Procurile privatne fotografije djece poznate pjevačice

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu