Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Sevu su iz škole prijavili deset puta za zanemarivanje djeteta

Severina Kojić se na press konferenciji na kojoj je najavljivala veliku turneju požalila kako su učiteljice u petak, 11. listopada, tjelesno i psihički povrijedile njezina sina u školi koju pohađa

Foto: Matija Habljak/PIXSELL, Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL, Robert Anic/PIXSELL
236 komentara

Točno je da sam taj petak bio s gospodinom Kojićem kad je išao po dijete. A zašto sam bio? Pa možda jer se družimo privatno, možda smo se sreli, pa postoji sloboda kretanja, kaže nam Severinin odvjetnik Denis Husein.

POGLEDAJTE VIDEO:

Upravo taj petak, 11. listopada, Severina Kojić je na konferenciji za novinare istaknula kao dan kad su učiteljice škole navodno zlostavljale njezina sina. Odvjetnik Husein kaže da je jedina istina o onome što se dogodilo ona koju je iznijela Severina.


- Sve ostalo su insinuacije i laži - kaže Husein.

Severina najavila veliku regionalnu turneju "The Magic Tour" ŠOKANTNE OPTUŽBE Severina: Mojeg sina su u školi zaključali i fizički zlostavljali!

Škola u kojoj je bilo navodno nasilje inače je jedna od najuglednijim obrazovnih institucija u zemlji. Pohađaju je djeca veleposlanika, uglednika i javnosti poznatih ljudi iz svijeta sporta i estrade. Doznali smo da se ondje školovalo i dijete Severinina odvjetnika Huseina.

Severina najavila veliku regionalnu turneju "The Magic Tour" | Autor: Luka Stanzl/PIXSELL Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

- To je nebitno. Radi se o privatnoj stvari. Nemojte mene u to petljati. Moj život je privatna stvar - rekao nam je Husein. Prema našim informacijama, Severinu je škola desetak puta prijavljivala Centru za socijalnu skrb i Gradskom uredu za obrazovanje zbog zanemarivanja djeteta. Pitali smo odvjetnika ima li o tome saznanja. On kaže: “Postoje, bilo je prijava”.

OPTUŽUJE IH ZA ZLOSTAVLJANJE SINA Severina zvala policiju u školu: Utvrđujemo okolnosti slučaja

Sve smo navode provjerili i kod ravnateljice Ljiljane Klinger, koju je Severina javno prozvala. Pitali smo je da li je istina da je prijavila Severinu zbog zanemarivanja djeteta pa kaže:

severina_milan | Autor: Igor Soban/PIXSELL Foto: Igor Soban/PIXSELL

''Na ovo pitanje ne mogu odgovoriti jer nije usmjereno na dobrobit djeteta”. Pitali smo može li nam potvrditi informacije koje smo doznali od roditelja, da ovo nije prvi put da je problem oko preuzimanja Severinina djeteta, te da ga je odvela iz škole u prirodi prije povratka svih učenika.

Severina najavila veliku regionalnu turneju "The Magic Tour" | Autor: Luka Stanzl/PIXSELL Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

- Ne bih komentirala - kaže nam suzdržano. Zanimalo nas je dolazi li Severina često po sina ili rijetko, kako su primijetili roditelji, te je li potpisala takozvanu pick up listu, za koju otac Milan Popović tvrdi da nije potpisala, a prema kojoj, uz njih dvoje, još navodno četiri osobe smiju preuzeti dijete.

EKSKLUZIVNO: Popović: Igor i Severina sve su inscenirali zbog njezine turneje

- Nemam komentara jer su sudski procesi u tijeku - kaže nam ravnateljica. Iako nam na ni jedno pitanje nije potvrdno odgovorila, ništa nije ni opovrgnula.

SLOMIO SE PRED KAMERAMA: Princ Harry plakao zbog Meghan, nije mogao izdržati

Naši partneri pišu
Message