Obavijesti

Show

Komentari 165

Popović: Igor i Severina sve su inscenirali zbog njezine turneje

Popović: Igor i Severina sve su inscenirali zbog njezine turneje
1

Srpski poduzetnik tvrdi kako, po njegovim saznanjima, nije bilo nikakvog zlostavljanja njegova i Sevina sina. Također tvrdi da jedna od učiteljica koju je Severina optužila za zlostavljanje, uopće ne postoji u toj školi...

VIDEO

Pjevačica Severina Kojić (47) na press konferenciji iznijela je teške optužbe na račun škole svojeg sina, ali i na račun svojeg bivšeg partnera Milana Popovića (55). Tvrdi kako njezinu suprugu, Igoru Kojiću (31), nije bilo dozvoljeno da iz škole pokupi njezina sina. Također je izjavila kako su joj sina fizički i psihički zlostavljale učiteljice, koje nisu dopustile da dijete pokupi Igor. Tvrdi i kako je otac djeteta, Milan Popović. sve to učinio u dogovoru s ravnateljicom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

02:11

- Iako po sudskom sporazumu moj suprug ima pravo preuzeti dijete iz škole, svejedno su se ravnateljica škole, koja ima dosta tužbi u toj školi od ostalih majki, zajedno s ocem dogovorili da nitko osim mene ne može preuzimati dijete, tako sam jedina majka koja ne može obavljati svoj posao - rekla je Severina na konferenciji, dodajući kako od svojeg bivšeg partnera dobiva prijeteće mailove.

Severina: Mojeg sina su u školi zaključali i fizički zlostavljali!
Severina: Mojeg sina su u školi zaključali i fizički zlostavljali!

Za komentar na ove optužbe zamolili smo Severinina bivšeg partnera, ujedno i oca njezina djeteta, Milana Popovića. 

- Incident koji majka navodi da se dogodio, nije se dogodio na sasvim takav način na kakav ga je majka predstavila javnosti. Cijeli incident isprovociran je od strane Igora Kojića, zbog čega je škola bila primorana da pozove policiju da intervenira zbog njegova neprimjerena ponašanja - rekao je na početku razgovora Milan Popović i odmah nastavio:

- Odmah da kažem, nisam bio na licu mjesta, ali prema meni dostupnim informacijama, nikakvog zlostavljanja nije bilo. Igor je došao preuzeti dijete, ali on na to nije imao pravo. Mislim da su u školi svi postupili maksimalno profesionalno te da je ponašanje očuha (Igora Kojića) užasno neprimjereno i nedopustivo. Kao otac djeteta to neću tolerirati u budućnosti - rekao je Milan, koji smatra kako je cijeli ovaj incident isceniran.

- Nije bilo zlostavljanja. Ovo je iscenirano kako bi se privukla pozornost i napravila senzacija u sklopu najavljene turneje koju je nazvala "The magic tour". Da je ikakvog zlostavljanja bilo, stao bih na stranu majke i pomogao joj da maksimalno zaštitimo naše dijete. Sve ostale izjave kojima proziva institucije su nešto što smo  i ranije vidjeli od nje pred donošenje neke velike presude, kao što je to slučaj i sada - rekao nam je Popović. Tvrdi kako nikakve prijeteće mailove nije slao pjevačici, za što ga je ona također optužila.

U svojem govoru Severina je prozvala dvije učiteljice za zlostavljanje njezina sina, ali Milan tvrdi kako jedna od učiteljica prozvanih imenom, ne postoji u toj školi.

Severina zvala policiju u školu: Utvrđujemo okolnosti slučaja
Severina  zvala policiju u školu: Utvrđujemo okolnosti slučaja

Pojasnio nam je i kako i zašto je došlo do cijelog incidenta:

- Škola ima svoju proceduru oko preuzimanja djece. Postoji pick-up lista, na kojoj piše tko smije preuzeti dijete. Pored majke i oca, na tu listu se mogu staviti još četiri osobe. Mi smo se usuglasili oko liste, ali Severina ju nikad nije potpisala i zbog toga škola nije mogla Igoru dati dijete. Znala je da nije potpisala listu i da Igor ne može preuzeti dijete - rekao je Milan i dodao kako smatra da učiteljice u školi dobro rade svoj posao, ali da bi mogle biti malo strože.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU 'ZENZACIJE':

Pokretanje videa...

08:59

SLOMIO SE PRED KAMERAMA: Princ Harry plakao zbog Meghan, nije mogao izdržati

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 165
VIDEO

Uskoro kraj nagađanjima? BBC navodno u stanju pripravnosti zbog priopćenja Kate Middleton
ČEKAJU PALAČU

Uskoro kraj nagađanjima? BBC navodno u stanju pripravnosti zbog priopćenja Kate Middleton

Prije velikih najava, Buckinghamska palača je bila poznata po tome što je upozorenja izdavala samo određenim urednicima u medijima

Princ William je zaposlio mladu djevojku koja će mu pripremati odjeću: 'Sada nema izbora...'
MORAO JE

Princ William je zaposlio mladu djevojku koja će mu pripremati odjeću: 'Sada nema izbora...'

Djevojka u dvadesetima radila je i za pokojnu kraljicu Elizabetu II. tijekom pandemije koronavirusa
VIDEO Kate, jesi to ti? Princezu snimili u javnosti: Nasmijana je šetala sa suprugom Williamom
ZAJEDNO U KUPOVINI

VIDEO Kate, jesi to ti? Princezu snimili u javnosti: Nasmijana je šetala sa suprugom Williamom

Kate Middleton pojavila se sa suprugom Williamom, a osmijeh nije skidala s lica. Nosila je sportsku modnu kombinaciju