Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
165 komentara

Popović: Igor i Severina sve su inscenirali zbog njezine turneje

Srpski poduzetnik tvrdi kako, po njegovim saznanjima, nije bilo nikakvog zlostavljanja njegova i Sevina sina. Također tvrdi da jedna od učiteljica koju je Severina optužila za zlostavljanje, uopće ne postoji u toj školi...

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
165 komentara

Pjevačica Severina Kojić (47) na press konferenciji iznijela je teške optužbe na račun škole svojeg sina, ali i na račun svojeg bivšeg partnera Milana Popovića (55). Tvrdi kako njezinu suprugu, Igoru Kojiću (31), nije bilo dozvoljeno da iz škole pokupi njezina sina. Također je izjavila kako su joj sina fizički i psihički zlostavljale učiteljice, koje nisu dopustile da dijete pokupi Igor. Tvrdi i kako je otac djeteta, Milan Popović. sve to učinio u dogovoru s ravnateljicom.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Iako po sudskom sporazumu moj suprug ima pravo preuzeti dijete iz škole, svejedno su se ravnateljica škole, koja ima dosta tužbi u toj školi od ostalih majki, zajedno s ocem dogovorili da nitko osim mene ne može preuzimati dijete, tako sam jedina majka koja ne može obavljati svoj posao - rekla je Severina na konferenciji, dodajući kako od svojeg bivšeg partnera dobiva prijeteće mailove.

Severina najavila veliku regionalnu turneju "The Magic Tour" ŠOKANTNE OPTUŽBE Severina: Mojeg sina su u školi zaključali i fizički zlostavljali!

Za komentar na ove optužbe zamolili smo Severinina bivšeg partnera, ujedno i oca njezina djeteta, Milana Popovića. 

- Incident koji majka navodi da se dogodio, nije se dogodio na sasvim takav način na kakav ga je majka predstavila javnosti. Cijeli incident isprovociran je od strane Igora Kojića, zbog čega je škola bila primorana da pozove policiju da intervenira zbog njegova neprimjerena ponašanja - rekao je na početku razgovora Milan Popović i odmah nastavio:

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL - Odmah da kažem, nisam bio na licu mjesta, ali prema meni dostupnim informacijama, nikakvog zlostavljanja nije bilo. Igor je došao preuzeti dijete, ali on na to nije imao pravo. Mislim da su u školi svi postupili maksimalno profesionalno te da je ponašanje očuha (Igora Kojića) užasno neprimjereno i nedopustivo. Kao otac djeteta to neću tolerirati u budućnosti - rekao je Milan, koji smatra kako je cijeli ovaj incident isceniran.

- Nije bilo zlostavljanja. Ovo je iscenirano kako bi se privukla pozornost i napravila senzacija u sklopu najavljene turneje koju je nazvala "The magic tour". Da je ikakvog zlostavljanja bilo, stao bih na stranu majke i pomogao joj da maksimalno zaštitimo naše dijete. Sve ostale izjave kojima proziva institucije su nešto što smo  i ranije vidjeli od nje pred donošenje neke velike presude, kao što je to slučaj i sada - rekao nam je Popović. Tvrdi kako nikakve prijeteće mailove nije slao pjevačici, za što ga je ona također optužila.

Foto: Matija Habljak/PIXSELL U svojem govoru Severina je prozvala dvije učiteljice za zlostavljanje njezina sina, ali Milan tvrdi kako jedna od učiteljica prozvanih imenom, ne postoji u toj školi.

OPTUŽUJE IH ZA ZLOSTAVLJANJE SINA Severina zvala policiju u školu: Utvrđujemo okolnosti slučaja

Pojasnio nam je i kako i zašto je došlo do cijelog incidenta:

- Škola ima svoju proceduru oko preuzimanja djece. Postoji pick-up lista, na kojoj piše tko smije preuzeti dijete. Pored majke i oca, na tu listu se mogu staviti još četiri osobe. Mi smo se usuglasili oko liste, ali Severina ju nikad nije potpisala i zbog toga škola nije mogla Igoru dati dijete. Znala je da nije potpisala listu i da Igor ne može preuzeti dijete - rekao je Milan i dodao kako smatra da učiteljice u školi dobro rade svoj posao, ali da bi mogle biti malo strože.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU 'ZENZACIJE':

SLOMIO SE PRED KAMERAMA: Princ Harry plakao zbog Meghan, nije mogao izdržati

Naši partneri pišu
Message