Obavijesti

Show

Komentari 175

Očajni Marinin zaručnik: 'Želim unovčiti to što sam rogonja...'

Očajni Marinin zaručnik: 'Želim unovčiti to što sam rogonja...'
1

FATALNA PLAVOKOSA MANEKENKA Prije showa s bivšim nogometašem varala je zaručnika Sašu, a njen odabranik ne želi besplatno govoriti o njoj

VIDEO

Eksplodirat ću i želim te jako, neki su od SMS-ova koje mu je, kako tvrdi bivši nogometaš Perica Čabraja (20), slala fatalna Big Brother stanarka Marina Raguž (27). Uz pozive na intimno druženje, dodaje Čabraja, plavokosa manekenka u usponu slala mu je i golišave selfieje.

- Godinu dana je zaručnika varala sa mnom. Upoznali smo se u kafiću kraj moje kuće gdje je konobarila. Nakon nekoliko dana poznanstva tražila me je broj mobitela. Vrlo brzo postala je izravna pa mi je počela slati seksi fotografije i poruke - kaže Perica, koji je nije odbio jer ga je privlačila.

Bila mu je zgodna i izazovna, a bilo mu je 'napeto' i to što je manekenka. Marina mu je, kaže, odmah rekla da je zauzeta. Perici to nije smetalo jer ga je Marina privlačila.

Ljubavnik upoznao zaručnika

- Prvi put smo se našli u stanu u Zagrebu u kojem živi sa zaručnikom, koji je bio na poslovnom putu. Marinin zaručnik radi u trgovini sportske opreme i često putuje. Nastavili smo se u tajnosti viđati kad god smo mogli, odnosno kad bi joj dečko negdje otišao. Osim u stanu, viđali smo se i u wellness centrima te hotelima - tvrdi Perica, koji dodaje da je upoznao i njezina zaručnika Sašu. Čak su, tvrdi bivši nogometaš, zajedno izlazili.

Perica joj došao nakon Bunga Bunge

- Dok bismo sjedili na piću svi troje, Marina bi me potajice dirala po nozi. Lani smo se našli u njihovu stanu dok joj je zaručnik spavao u drugoj sobi. Došao sam kod Marine u pola dva ujutro nakon izlaska u narodnjački klub Bunga Bunga - kaže Perica. Marina se, tvrdi bivši nogometaš, vrlo brzo zaljubila u njega i htjela je ostaviti zaručnika.

- Htjela je i da živimo zajedno. Nebrojeno puta mi je rekla da me voli. No odbio sam je. Rekao sam joj: ‘Za deset godina bit ćeš stara, a ja ću biti u najboljim godinama’ - kaže Perica. Dodaje da je Marina zbog toga bila nesretna, no nastavila se viđati s njim. On je na kraju upoznao djevojku zbog koje je ostavio Marinu. Perica je odlučio sve priznati njezinu zaručniku. Nazvao ga je i rekao mu za aferu. Nakon prvotnog šoka i nevjerice Saša mu se, kaže Perica, zahvalio na priznanju.

Zaručnik zahvalan ljubavniku

Saša, koji se javno odrekao Marine zbog nekadašnjeg nogometaša Romana Obilinovića (36), rekavši da mu je “Big Brother” otvorio oči, sad traži novac da komentira njezinu aferu s Pericom. S Marinom je bio u vezi pet godina, od čega su dvije godine bili zaručeni.

Planirali su raskošno vjenčanje novcem od 'Big Brothera', u koji ju je nagovorio da uđe. No presudilo je njezino očijukanje s Obilinovićem. Marina i Romano spavaju zajedno, a ona njemu često prigovara zbog toga što pije pive. On je bio revoltiran time pa je htio napustiti show. Sad joj govori da je zaljubljen u nju, iako je pod utjecajem alkohola zavodio i Rinu Dehni (33). Marina je ranije rekla da joj je žao Romana jer je 'retardiran, jadan i glup'. Plakala je zbog dečka koji više ne želi čuti za nju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 175
VIDEO

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'
OČARANA LJUDIMA I PRIRODOM

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'

Julie Theis ima preko pola milijuna pratitelja, a donijela je odluku da napusti Ameriku i preseli se u Hrvatsku, točnije u Dubrovnik. 'Kad sam išla guglati, bila sam zapanjena ljepotom grada', rekla nam je

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...
PROMJENE

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...

Influencerica se preselila u novi stan nakon što je ranije otkrila kako se seli jer joj treba veći dom
Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'
ODUŠEVILA VIDEOM

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'

Vlatka Pokos pozirala je na stolu za masažu samo u košulji, a onda poručila: 'Ljubav je najmoćniji, najljepši osjećaj na svijetu'