Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
4 komentara

Od anonimnosti do slave: Prvi pobjednik VideoStara - Lay Z

Dok je publika pljeskala i uzvikivala moje ime, osjećaj je bio fenomenalan. Prolazili su me trnci kad sam čuo svoje ime - opisao je Matija silne emocije nakon proglašenja pobjednika VideoStara

Foto: Matija Habljak/PIXSELL
4 komentara

Nakon pobjede na talent showu JoomBoos VideoStara, Matiji Lazarević (21) i Bruni Lukiću (17) život se potpuno preokrenuo te su od anonimnih klinaca koji vole snimati za YouTube postali prave tinejdžerske zvijezde.

- Dok je publika pljeskala i uzvikivala moje ime, osjećaj je bio fenomenalan. Prolazili su me trnci kad sam čuo svoje ime - opisao je Matija silne emocije nakon proglašenja. A onda su, vrlo brzo, krenule tisuće poruka obožavateljica, ugovor i posao na JoomBoosu, snimanje pjesme i spota s idolom iz djetinjstva, Stokom, milijuni pregleda na YouTubeu i ostvarenje mnogih drugih snova koje imaju mnogi klinci.

Foto: Danijel Berkovic/PIXSELL

Danas Matiju samo na Instagramu prati gotovo 200 tisuća ljudi, među kojima je i mnogo obožavateljica koje ga neprestano zasipaju porukama i komplimentima. Ni Bruno Lukić, koji je na VideoStaru pobijedio prošle godine, nije uspio izbjeći slavu i sve ostalo genijalno što je došlo pobjedom. I, sad, sudeći prema njihovim pričama, stvarno se isplati prijaviti na VideoStar i ove godine. Pobjednik osvaja ugovor od vrtoglavih 100.000 kuna i Eurotrip u 10 najvećih europskih gradova. Prijave su do 22. listopada! 

Pravi hit

Navijačka pjesma Matije i Stoke danas ima gotovo četiri milijuna pregleda na YouTubeu.

Teen zvijezde

Prošli tjedan krenule su prijave za treću sezonu JoomBoos VideoStara, prvog YouTube talent showa u regiji.

Tema: JoomBoos

Message