Obavijesti

Show

Komentari 4

Od crvenog tepiha i glamura do vrtlarstva i kućanskih poslova

Od crvenog tepiha i glamura do vrtlarstva i kućanskih poslova
7

Glumice, pjevačice, starlete svoje pratitelje nisu zaboravili ni u doba svijet ratuje s koronavirusom. Luksuzne destinacije zamijenile su poziranjem u dnevnom boravku, a pokazale su i neke nove vještine

VIDEO

Poznate osobe iskoristile su svaki slobodni trenutak u karanteni za 'sitnice' koje su zbog pretrpanog rasporeda godinama odgađale. Neke su se posvetile vrtlarstvu, neke otkrile kako odlično barataju s frizerskim škarama, većina zvijezda pohvalila se kako se ne libi uzeti metlu u ruke, a niti kuhača im nije strana. I ono, najbitnije. Svojim talentima pohvalile su se na društvenim mrežama. Jer znate onu poznatu izreku - 'Ako nije na Instagramu', nije se niti dogodilo.' 

Nives Celzijus (38) svakodnevno svoje pratitelje obavještava kako provodi dane u karanteni. Čitanje, kuhanje, čišćenje...aktivnosti koje većina žena obavlja tijekom samoizolacije. Samo što Nives u većini slučajeva to radi u donjem rublju čemu, naravno, većina fanova ne može odoljeti. 

Ni njezina prijateljica Ivana Knoll (27) nije zaboravila svoje pratitelje u doba kada se svijet bori sa smrtonosnim virosom. Još prije nekoliko tjedana podijelila je svoje remek djelo - kupaći kostim napravljen od wc papira, a lijepo vrijeme iskoristila je i za otvaranje sezone kupanja. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

I ptice na gradi već znaju da je Sandra Perković (29) jedna od naših najuspješnijih sportašica, no većina nije znala kako je i prava maherica u vrtlarstvu. Sa brojni fanovima podijelila je fotke iz svog vrta, a posađene biljke njezinih su ruka djelo. Otkrila je i nekoliko beauty trikova, a pratitelje je savjetovala i kako se trebaju svakodnevno brinuti o svojoj koži. 

U vrtlarstvu se dobro snalazi i Izabel Kovačić (25), supruga reprezentativca Matea (25). Osim što se u kućnoj izolaciji okrenula uređivanju vrta, Izabel se 'primila' se i kuhinje. Naravno, njezinim talentom odmah se na Instagramu pohvalio ponosni suprug. 

Bojana Gregorić Vejzović (48), čini se, glumačku karijeru odlučila je zamijeniti frizerskom. Na društvenim mrežama objavile je  fotografiju na kojoj šiša supruga Enesa Vejzovića (42). 

- Enesa neću poticati u savladavanju šišanja ni pod razno, ali će morati naučiti pofarbati izrast jer uskoro me neće prepoznati - našalila se Bojana koja je pokazala kako se odlično snalazi i u kućanskim poslovima. 

Ako je suditi po fotografijama, vrckava pjevačica Maja Šuput Tatarinov (40) uživa u samoizolaciji. Iako je navikla na užurban način života, Maja je odlučila ovaj period iskoristiti na dodatno zbližavanje s obožavateljima, Naravno, virtualno. Prije mjesec dana organizirala je darivanje za svoje pratitelje. Sve je počelo sa skupocjenim haljinama koje je Šuput poklanjala sretnim dobitnicima. 

No, izgleda kako je gospođa Tatarinov 'široke ruke' pa je nedavno odlučila počastiti još neke pratitelje koji nisu imali sreće u prvom krugu. Više nije riječ o Majinim nošenim krpicama već o mega paketu koji sadrži zalihe mesa. 

I za kraj. Ne smijemo zaboraviti niti Majinog supruga, Nenada Tatarinova (36) koji pjevačicu svakodnevno tetoši specijalitetima, a njegovi recepti postali su pravi hit na Instagramu. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje