Obavijesti

Show

Komentari 1

Od gole princeze do dame: Prati je samo jedan skandal, njezine golišave fotke na naslovnici...

Od gole princeze do dame: Prati je samo jedan skandal, njezine golišave fotke na naslovnici...
11

Princeza Kate Middleton tijekom godina je postala jedno od omiljenijih lica kraljevske obitelji, a u djetinjstvu je imala imućne roditelje

VIDEO

Princeza od Walesa, Kate Middleton, danas slavi 42. rođendan. Otkako je došla u kraljevsku obitelj, iznimno drži do tradicije i pravila ponašanja, a svoju ulogu shvaća vrlo ozbiljno.

Prepoznajete li ju? Ona već 12 godina nosi vrlo važnu titulu
Prepoznajete li ju? Ona već 12 godina nosi vrlo važnu titulu

Posebna čast

Od prošle godine na njen poseban dan oglašavaju se zvona na Westminsterskoj opatiji. Prije nje su tu privilegiju uživali samo Charles, Camilla i William.

Kate Middleton pokazala svoje pijanisti?ko umije?e na Boži?nom koncertu

Odlična učenica

Kate, punim imenom Catherine, rođena je 9. siječnja 1982. godine u gradu Reading u Engleskoj. Najstarija je od troje djece, Carole i Michaela Middletona.

Dio djetinjstva provela je u Jordanu, a odrastala je u bogatoj obitelji zbog čega joj je bilo omogućeno i kvalitetno obrazovanje tijekom kojeg je bila izdvojena kao jedna od najboljih učenica.

St Andrews University Charity Fashion Show, Scotland, Britain - 26 Mar 2002

Diplomirala je 2005. godine, a godinu dana nakon zaposlila se kao osobni kupac (op.a. kupovala je odjeću za druge). Nekoliko godina radila je i u obiteljskoj trgovini 'Party Pieces'. 

VIDEO Božićna poruka princeze Kate: Slavimo rođenje. Dolazak svake bebe je poseban trenutak
VIDEO Božićna poruka princeze Kate: Slavimo rođenje. Dolazak svake bebe je poseban trenutak

Williama je upoznala prije 23 godine

Ono što joj je zasigurno ostao kao najzapamćeniji trenutak studiranja je kada je 2001. godine upoznala današnjeg supruga, princa Williama. Godinu kasnije useljavaju u zajednički dom. Nakon nekoliko godina su na kratko bili posvađani, no onda su se u tajnosti viđali tijekom ljeta 2007. godine. Četiri godine kasnije imali su bajkovito vjenčanje koje je pratio cijeli svijet.

Princ William i Kate Middleton na 76. dodjeli filmskih nagrada Britanske akademije

Supružnici zajedno imaju troje djece. Najstariji sin George rođen je 2013., kći Charlotte 2015. godine, a 2018. godine dobili su sina Louisa.

Trooping The Colour

Medijski skandal

Prije nego što je upoznala princa, Kate je voljela 'partijati', a imala je i u potpunosti drugačiji stil. Tada nije slijedila protokol niti se pridržavala pravila, sve dok nije započela život u palači. Iako se nije držala pravila kakvih se drži danas, nije bila sklona skandalima. Upravo zato su svi zapamtili jedan, o kojem se i danas priča te se smatra njenim najvećim medijskim skandalom.

Riječ je o njenim golišavim fotografijama koje su 2013. godine osvanule na naslovnici časopisa 'Closer'.

Fotografi su nezgodan trenutak uhvatili tijekom njenog i Williamovog medenog mjeseca u Luberonu u Francuskoj. Supružnici su uživali na jahti, a Kate je većinu vremena provela u toplesu. Međutim, ovaj skandal nikada nije ugrozio njeno mjesto u kraljevskoj obitelji.

Royal Anniversary Approaches

Ljubiteljica mode i skupe odjeće

Javnost redovito prati njezine modne kombinacije, a Page Six izračunao je da je Kate u 2023. godini uložila minimalno 66.140 eura, što je 43.065 eura manje nego u godini prije kada je za garderobu dala više od 109.000 eura.

To su izračunali na uzorku od 41 odjevne kombinacije koje nisu rađene po mjeri i koje je bilo moguće identificirati. U 2023. godini pojavila se na ukupno 123 godine.

Royal visit to Foundling Museum
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija
Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina