Obavijesti

Show

Komentari 6

'Od kandidata očekujemo red, rad, disciplinu i poštovanje...'

'Od kandidata očekujemo red, rad, disciplinu i poštovanje...'
4

Nakon prvih audicijskih izazova samo 60 kandidata će dobiti priliku kuhati i natjecati se u sljedećem krugu natjecanja. Oni će pak u grupama po 10 kandidata kuhati jela prema zadanim namirnicama u zadanom vremenu

VIDEO

Na audicijama popularnog MasterChefa prisustvovalo je stotinjak kandidata od dvije tisuće prijavljenih, a kako su se snašli i tko će dobiti priliku za novi krug natjecanja, saznat ćemo već kroz prvih nekoliko uzbudljivih i napetih audicijskih emisija, najavljuju radosno s Nove TV, gdje će show uskoro krenuti.


U MasterChef su se prijavili zaljubljenici u kuhanje različitih dobnih skupina, od 18 do 58 godina, te različitih zanimanja – tako su kuhače voljni se primiti učitelji, ekonomisti, dizajneri, medicinski djelatnici, studenti, poduzetnici, manageri i mnogi drugi.

Nakon prvih audicijskih izazova samo 60 kandidata će dobiti priliku kuhati i natjecati se u sljedećem krugu natjecanja. Oni će pak u grupama po 10 kandidata kuhati jela prema zadanim namirnicama u zadanom vremenu...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Najbolji će dobiti pregaču, ali i priliku odabrati u čijem timu od tri člana žirija žele biti. Svaki član žirija može u svom timu imati po sedam kandidata, te će u ovom jako uzbudljivom krugu natjecanja samo 21 natjecatelj biti odabran za daljnje natjecanje i posljednje eliminacije prije ulaska u MasterChef kuhinju.

HIT VIDEO Sin kuhara Skoke učio Gordona Ramsayja hrvatski
HIT VIDEO Sin kuhara Skoke učio Gordona Ramsayja hrvatski


Kutija iznenađenja, Stres test, Gastrodueli na atraktivnim lokacijama, gosti kuhari i razni drugi izazovi čekaju MasterChef natjecatelj... Tročlani žiri ima pune ruke posla, a da se pritom i dobro zabavlja na setu pokazuje i promo spot u kojem chefovi Stjepan Vukadin, Damir Tomljanović i Melkior Bašić najavljuju skori start emitiranja.

Damir Tomljanović, chef s bogatim iskustvom u domaćim i inozemnim hotelima i restoranima, u ovom spotu pokazuje kako to izgleda kad moraš ozbiljno zasukati rukave u kuhinji, a to će zasigurno morati i kandidati MasterChefa kroz brojne izazove koje će proći na svom putu.

- Veselim se sudjelovati u ovom jedinstvenom formatu koji uvijek ukaže koliko nam je kuhinja bliska i koliko je univerzalni jezik među ljudima - izjavio je Tomljanović.

Stjepan Vukadin koji otkriva:

- Dat ću svakako priliku svima u kojima vidim želju za učenjem i napredovanjem.
Iskusan chef i treći član žirija MasterChefa Melkior Bašić dodaje: ‘’Od kandidata očekujem red, rad i disciplinu. I poštovanje. Prema svojim kolegama, kuharskoj profesiji, ali prije svega prema namirnici. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...