Show

Komentari 4

Od kondoma napravili su Tigera u prirodnoj veličini

Od kondoma napravili su Tigera u prirodnoj veličini

Američki golfer navodno je s konobaricom Rachel Uchitel potpisao ugovor o povjerljivosti koji će joj donijeti milijune. Ona zna previše o T. Woodsu

Ugostitelj u Kambodži odlučio je iskoristiti medijsku pozonost koja prati afere Tigera Woodsa. Ispred restorana postavio je umjetnu lutku američkog golfera cijelu napravljenu od prezervativa. Lutak je dio akcije kojom se želi promovirati siguran seks.

TIGER UŠUTKAO PRVU LJUBAVNICU SA 53 MILIJUNA KUNA?
Rachel Uchitel (35) bila je prva u nizu djevojaka koje su tvrdile da su imale aferu s Tigerom Woodsom (34). Američki mediji prenose da je golfer ponudio konobarici iznos od 53 milijuna kuna u zamjenu za njenu šutnju o njihovoj vezi. Rachel zna previše informacija o njegovim privatnim stvarima, a golfer se navodno osigurao ugovorom o povjerljivosti. Šuška se da su Tigerovi menadžeri šutnju nekih ljubavnica kupili za nekoliko stotina tisuća kuna, a svota od 53 milijuna nagovješćuje koliko toga Rachel zna o američkom golferu. Ona je krajem prošle godine otkazala konferenciju za novinare na kojoj je trebala pričati o aferi s Tigerom. Navodno se bojala za život i to ne zbog Tigera nego zbog ljudi o kojima joj je golfer pričao.

DRUGA LJUBAVNICA OBJAVILA SMS PORUKE S TIGEROM
Joslyn James (32) nedavno je objavila stotinjak SMS poruka u kojima je otkrila seksualne afinitete Tigera Woodsa. Golfer je želio urinirati po njoj te je pitao za seks utroje. Nagađa se da nije uspjela dogovoriti se s Tigerom oko eventualne nagodbe.

LJUBAVNICE OTKRIVAJU DETALJE O AFERAMA
Četvero navodnih Tigerovih ljubavnica pojavljuje su u novom izdanju Vanity Faira. Djevojke otkrivaju detalje o druženju s najboljim golferom svijeta. Mindy Lawton otkrila je da je jednom Woods inzistirao na seksu iako je imala menstruaciju. Nije mogao otvoriti ured, pa su se seksali u autu. Paparazzi su poslije na parkiralištu pronašli njen tampon i prijetili da će objaviti priču o Tigerovim aferama. Ljubavnice otkrivaju kako je Tiger bio škrt na poklonima i sitnicama. Mindy kaže da joj je jedino kupio sendvič u Subwayju. S druge strane, Tiger se navodno u Las Vegasu često nalazio s Michaelom Jordanom i Charlesom Barkleyjem. Obilazili bi kockarnice i kockali se za velike uloge.

Najčitaniji članci