Obavijesti

Show

Komentari 14

Od ljubavnih trokuta do susreta ljubavnice i supruge: Trump je prevario svaku s kojom bi mutio

Od ljubavnih trokuta do susreta ljubavnice i supruge: Trump je prevario svaku s kojom bi mutio
12

Kad je Melanija pristala biti Donaldova supruga, morala je prihvatiti sve njegove vrline i mane te burnu prošlost. Morala se suočiti sa svom tom prtljagom koju je imao, a to su bile žene s kojima je ljubovao

VIDEO

Osim što ima negativnu, napadačku i uvredljivu komunikaciju i način političkog djelovanja, detalji iz burnog privatnog života Donalda Trumpa uvijek su neiscrpna tema svjetskih medija. Američki predsjednik danas slavi 74. rođendan, a prije nego je to postao, bio je najpoznatiji i najintrigantniji američki milijunaš.

POGLEDAJTE VIDEO: Prosvjedi u Americi zbog Georgea Floyda!

Pokretanje videa...

Donald trump će poslati vojsku 01:11

Interes za politikom pokazivao je od mlađih dana, a kada se kandidirao mnogi su bili skeptični i nisu vjerovali u uspjeh. Ruku na srce, nisu vjerovali u uspjeh skoro do zadnjih dana izbora, a onda se sve okrenulo u njegovu korist, ostalo je povijest. 

U.S. President Trump participates in roundtable discussion at Gateway Church in Dallas, Texas

Četvrto je dijete njujorškog tajkuna Frederica Freda Trumpa i Mary Anne MacLeod Trump. Rođen je u poprilično imućnoj obitelji, a kao tinejdžer je radio nestašluke pa je zbog toga završio u vojnoj školi. Donaldov brat Fred odlučio je postati pilot, što je onda Donaldu 'pomoglo' da naslijedi očev posao. Fred je umro u 43. godini od alkoholizma, zbog čega je Donald cijeli život izbjegavao alkohol i cigarete. Njegovo se bogatstvo procjenjuje na nekoliko milijardi američkih dolara, a osim bogatstva, vječita temu su i sve žene s kojima je Trump 'mutio'. 

Ženio se tri puta, a prva žena bila mu je češka manekenka Ivana Zelničkova (71). Ona je isticala da ju je sadašnji predsjednik osvojio inteligencijom i neustrašivom energijom, ali i šarmom. Vjenčali su se 1977. godine, odlično su se slagali, a Donald je supruzi dao veliki udio u razvoju njezina poslovnog carstva. Imaju troje djece, sinove Donalda Jr. (42) i Erica (36) te kćer Ivanku (38).

146773544

Iako je dotad sve izgledalo idilično, počela su sve češća šuškanja o tome da je Trump varao Ivanu. Krajem 1990. saznalo se kako je imao vezu s glumicom Marlom Maples (56), zbog čega se tada slavni bračni par rastao. Brakorazvodnu parnicu okončali su sudskom nagodbom 1992. godine kada je Donald bivšoj ženi isplatio 25 milijuna dolara, čak i više nego što je trebala dobiti prema predbračnom ugovoru.

Taj ljubavni trokut između Donalda, Ivane i Marle intrigirao je američku javnost. Njegova veza s Marlom zakomplicirala je obiteljske odnose u obitelji Trump. Ivana i Donald bili su na božićnom odmoru u Aspenu, gdje se pojavila i Marla. Mediji su poludjeli za pričom o sukobu supruge i ljubavnice, a verzija što se tada dogodilo bilo je bezbroj. No, malo tko bi povjerovao da se Marla u Aspenu našla sasvim slučajno.

Dvije žene su se, naravno, srele i to u istim skijaškim odjelima koje im je kupio Donald, pa je došlo do velike svađe, a prema nekima, nije sve završilo na riječima nego je došlo i do fizičkog obračuna. Marlu su tada svi gledali kao razaračicu skladnog braka, sve dok se u prosincu 1993. godine Trump nije vjenčao s njome. Bilo je to dva i pol mjeseca nakon što je Marla rodila kćer Tiffany (26). Brak im nije dugo trajao. Marla je shvatila istinitost stare poslovice da je jednom varalica, uvijek varalica. Par se razveo 1999., kada je Marla odselila u Kaliforniju i sama odgajala djevojčicu, a Donald je plaćao školovanje i njeno uzdržavanje.

72nd Cannes Film Festival 2019, Red carpet film Les Miserables

Nakon toga Trump je navodno imao kratku avanturu s talijanskim modelom Carlom Bruni (52), što je ona oštro demantirala. 

Dok je započinjao vezu sa sadašnjom ženom, viđao se i s glumicom i manekenkom Karom Young (45), koja je tri puta bila na naslovnici 'Voguea', ali i na njemačkom izdanju Playboya. 'Mutili' su dvije godine, ali Kara se nije htjela vjenčati zbog sina iz prijašnjeg braka. Slovensku manekenku Melaniju Knavs (50) upoznao je 1998. godine. 

"The Celebrity Apprentice" Live Season Finale

Donaldu i Kari putevi su se na kraju razišli, ona se još dva puta vjenčala, dok je on uplovio u mirnu luku s Melanijom, kojoj se 2005. godine zakleo na vječnu ljubav. Šuškalo se kako ju je i nakon toga varao i da je ona to sve znala, ali je šutjela i opraštala. Zajedno imaju sina Barrona (14).  

Incoming U.S. first lady Melania Trump and son Barron attend the presidential inauguration of President-elect Donald Trump at the U.S. Capitol in Washington
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama
Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište