Obavijesti

Show

Komentari 46

Od njih baš svi bježe: Glumci koji su nemogući na setu filma

Od njih baš svi bježe: Glumci koji su nemogući na setu filma
9

Zbog loše reputacije koju su stvorili, postoje holivudski glumci zbog kojih njihovi kolege razmišljaju hoće li prihvatiti ponuđenu ulogu ili će je dati nekom drugom...

VIDEO

Gene Hackman 

Na setu filma 'Obitelj čudaka' bilo je teško prisiliti se na suradnju s Geneom Hackmanom (85). Tako su se bar žalili njegovi kolege glumci. Na 10. godišnjici od prikazivanja filma prisjetili su se kako je oskarovac bez problema scenarista Noaha Baumbacha nazivao p***** ili bi mu rekao da obuče hlače i ponaša se kao muškarac. Gwyneth Paltrow priznala je da se bojala raditi s Hackmanom, a Anjelica Houston je također rekla da ju je bilo strah dolaziti na set. 

Lindsay Lohan

Kad je imala gostujuću ulogu u seriji 'Kontrola bijesa' gdje je glavnu ulogu imao Charlie Sheen, dva dana otkako je došla na snimanje nije radila baš ništa. Lindsay Lohan (29) sjedila je u svojoj prikolici i zadržavala produkciju te odgađala snimanje. Drugi dan je otišla i na koncert tadašnjeg dečka, a kako su ispričali njezini kolege sa seta, nitko nije znao što učiniti s njom. 

Christian Bale

Za sukob Christiana Balea (41) i direktora fotografije Shanea Hurlbuta kažu da je bio jedan od onih koji se pamte. Glumac je na Hurlbuta pobjesnio dok su snimali film 'Terminator: Spasenje' jer je prekinuo glumački slijed što je Balea izbacilo iz takta. Psovao je pune dvije minute i govorio kako mu nije jasno da netko prolazi ispred kamere usred scene. Snimka Baleovog bijesa procurila je u javnost, a pred kraj ga je Bale zamolio da više ne čini to isto. Nije mu dao da se opravda, a zaprijetio mu je i da ga, ako opet to napravi, ne želi opet vidjeti na setu i da se nada da će dobiti otkaz.

Bruce Willis

Kevin Smith, redatelj filma 'Policajci u akciji', prisjetio se koliko ga je izmorila suradnja s Bruceom Willisom (60) tijekom snimanja. Bio je nepodnošljiv u vrijeme kad su promovirali film. Naime, glumac nije htio novinarima davati izjave, a nije htio pozirati ni ispred jednog plakata povezanog s filmom. Koliko je bio nezadovoljan njihovom suradnjom, Smith je otkrio na zabavi povodom premijere filma. 

- Želio bih zahvaliti svima koji su radili na filmu, osim Bruceu Willisu - bila je rečenica redatelja tijekom zdravice. 

Julia Roberts 

Na setu filma 'Hook', kada je imala 23 godine, Juliju Roberts (47) je navodno bilo jako teško trpjeti. Puno se svađala sa Stevenom Spielbergom, a njezini kolege to su pripisivali propasti veze s Kieferom Sutherlandom. Svi koji su s njom radili na filmu, a bilo je tu poznatih glumaca kao što su Dustin Hoffman i Robin Williams, imali su prilike svjedočiti koliko je glumica bila emocionalno slomljena. 

Jennifer Lopez

Dok je snimala film 'Što očekujete kada očekujete', Jennifer Lopez (46) nije htjela razgovarati s nikim od svojih kolega, Sve ih je ignorirala, a to je navodno radila jer se u to vrijeme rastajala od supruga Marca Anthonyja pa se bojala da neki detalj kojim slučajem ne bi procurio u javnost. Ako joj je netko nešto htio poručiti, trebao je to učiniti preko njezinog asistenta. 

Steven Seagal 

Holivudskog glumca godinama je pratila reputacija užasnog kolege. Prema pričama, Steven Seagal (63) kaskadere je tretirao kao smeće i udarao nogama u međunožje kako bi provjerio nose li štitnike. Činio je to i glumcima koji nisu profesionalno utrenirani, ali su ga morali trpjeti zbog posla. Govorio je svima kako je on glavni na setu i da se njega treba slušati, pa mu se nisu trudili puno proturječiti.

Wesley Snipes

Glumac i komičar Patton Oswalt prisjetio se kako je glumac na setu filma 'Blade: Trojstvo' po cijeli dan sjedio u svojoj prikolici i pušio 'travu'. Njegovo ponašanje dijelom je bilo protest protiv redatelja Davida Goyera i produkcijske kuće New Line Cinema za koje je Wesley Snipes (53) vjerovao da mu duguju više novca za njegove glumačke uloge te da su uništili njegovu kreativnost. S redateljem Goyerom tada je komunicirao putem papirića. 

Gwyneth Paltrow

Iako na prvu djeluje kao plaha osoba, Gwyneth Paltrow (43) zapravo je veoma zahtjevna i problematična kolegica. Na setu filma 'Iron man 2' tražila je da se tuš kabina potpuno osuši kako slučajno ne bi došla u dodir s vodom po kojoj je netko gazio prije nje. Također, iako je u filmu glumila i Scarlett Johansson, zahtijevala je da se s njom ne sretne na setu. Poznata je i kao osoba koja voli tračati svoje kolege. 

Russell Crowe

U glumačkim krugovima Russell Crowe (51) poznat je po tome što lako plane pogotovo ako je pod utjecajem alkohola. Sa seta često odlazi jer mu se nije svidjelo nešto od onoga što mora raditi ili ga je jednostavno netko izbacio iz takta. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 46
VIDEO

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija
Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina