Obavijesti

Show

Komentari 16

'Od posesivnih muškaraca bježim, a za pravog dajem sve'

'Od posesivnih muškaraca bježim, a za pravog dajem sve'
4

Bivša balerina i model Ezgi Eyüboglu otkriva čime ju je osvojio princ Mehmet iz 'Sulejmana Veličanstvenog' i zašto joj je bio izazov glumiti Džemre u 'Osveti'

VIDEO

Kad je u povijesnoj dramskoj seriji “Sulejman Veličanstveni” dobila ulogu vatrene i zavodljive princeze Ajbige, Ezgi Eyuboglu (25) preko noći je postala miljenica turske publike. Njezin lik odmah je hrabrošću osvojio gledatelje, a mlada brineta se, kazali su izvori sa seta, od prvog dana zbližila sa zgodnim starijim kolegom Burakom Özçivitom (29), koji je tumačio neustrašivog ratnika i sultanovu desnu ruku Bali-bega Malkočoglua. Ezgi i Burak bili su nerazdvojni na snimanju, a kad su se počeli družiti i izvan seta, mediji su se raspisali o novoj glumačkoj romansi.

- Njihove ljubavne scene djelovale su toliko stvarno da smo svi bili uvjereni kako su par i u stvarnom životu iako nijedno od njih nije htjelo govoriti o tome - rekli su kolege iz serije. Lijepa Ajbige nedugo nakon toga demantirala je glasine o vezi pojavivši se u javnosti s drugim glumcem iz iste serije. Kao što je u “Sulejmanu Veličanstvenom” zaboravila Bali-bega, s kojim nije mogla biti jer su je obećali drugome muškarcu, tako se i izvan nje zaljubila u vršnjaka Gürbeyja Ilerija (25), Sulejmanova sina, princa Mehmeta. Par je u vezi godinu dana, a već planiraju svadbu i djecu.

Modne piste zamijenila je televizijskim setom

- Volim jednostavne i skromne muškarce koji znaju cijeniti ženu i biti joj potpora u svemu. Ne podnosim ljubomorne ispade, a slaba sam na slatke romantične geste. Sve sam to pronašla u Gürbeyu. Osvojio me iskrenošću. Lijepo nam je zajedno i vidim se s njim do kraja života - izjavila je Ezgi. Dečko je oduševio i njezine roditelje, s kojima je mladi par ove godine ljetovao. Osim što su oboje glumci, Ezgi i Gürbey karijere su počeli kao modeli.

- Ne bih mogla biti s dečkom koji nema razumijevanja za ono čime se bavim - zaključila je glumica. Ezgi je od malih nogu plesala i balet, ali prvu veliku ljubav zapostavila je kad su je domaći modni agenti uočili na ulici i zvali je da nosi revije i snima editorijale. Poslije uloge Ajbige, koja joj je donijela slavu i izvan domovine, Ezgi je snimila novu TV seriju “Osveta”, u kojoj joj je partnerica Beren Saat (29), koju smo gledali u “Izgubljenoj časti” i “Strastima Orijenta”.

Spremna je za Hollywood, ali ne ide bez dečka

Nova hit serija, koja se prikazuje na RTL Televiziji, nastala je prema američkoj verziji pod nazivom “Revenge”. Ezgi je dobila ulogu Džemre Arsoj. Njen lik je najmlađa nasljednica carstva Arsojevih, uzorna i moralna studentica, za razliku od ostalih članova obitelji. Na kraju prve sezone nju i obitelj šokirat će istina o njezinu pravom podrijetlu. Naime, Džemre će saznati da nije Haldunova kći jer je njezina majka Šahika zatrudnjela s drugim muškarcem, a suprugu je lagala gotovo 20 godina.

- Bio mi je izazov glumiti Džemre jer smo potpuno različite. Ja sam imala idilično djetinjstvo, za razliku od nje. Ne znam kako bih reagirala da me zadesilo nešto takvo. Vjerujem da će se serija svidjeti i stranoj publici jer nije tipična turska. Nema toliko patetike kao u drugim serijama, napeta je i puna psiholoških zapleta - kaže.

Glumica se, dodaje, nada da će poslije ovog projekta dobiti više filmskih uloga. Voljela bi se okušati i u Hollywoodu, ali karijeru nikad ne bi stavila ispred ljubavi.

- Slava je prolazna i jako varljiva. Mojih pet minuta može proći za čas, novac se može potrošiti, ali pravi prijatelji i obitelj uvijek ostaju. Ne želim se odvajati od Gürbeya, ali kad bismo oboje dobili poslove vani, bili bismo spremni pokušati. Sve je lakše kad si s nekim koga voliš i kome se možeš povjeriti - zaključila je Ezgi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'
POBIJEDILA NA DORI 2003.

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'

Pjevačica se vraća s grupom Teens nakon više od 20 godina pauze, prisjetila se nastupa na Eurosongu, ali i iznenadnog odlaska sa scene

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda
GLUMICA

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda

Anita Berisha proslavila se ulogom Petre u seriji 'Zabranjena ljubav' koja se počela prikazivati 2004. godine