Obavijesti

Show

Komentari 74

Od rivalstva do suosjećanja: Draga, točno znam kako ti je

Od rivalstva do suosjećanja: Draga, točno znam kako ti je
13

Zadnjih nekoliko godina Karleuša je, bez pretjeranog povoda, napadala i izrugivala hrvatsku pjevačicu. No to se promijenilo. U zadnje vrijeme samo mir i ljubav dolaze od strane popularne cajke

VIDEO

Iako cajka Jelena Karleuša (42) svojedobno nije htjela ni pozdraviti Severinu Kojić (48) te je srpska pjevačica žestoko vrijeđala Splićanku, obje imaju mnogo toga zajedničkog. Obje su regionalne zvijezde koje su imale seks-skandale, obje su u braku, a kao da nisu, objema je suprug nogometaš, doduše Severini bivši.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

Karleuša operirala samo grudi 01:15

No krenimo ispočetka. Nije poznat razlog zašto je Karleuša počela 'ne lajkati' Severinu. Prije četiri godine obje su bile gošće na koncertu Saše Matića u Beogradu. U backstageu Karleuša nije pozdravila Severinu, što su zabilježile i kamere televizijskih ekipa. Prošla je pored Seve kao pored 'turskoga groblja'. Splićanka se tad kiselo nasmijala. Poslije je Karleuša izjavila da nije prepoznala Severinu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Prošla sam, kako kažu, ‘nijemo’ i bez odgovora pored nje samo zato što je nisam prepoznala. Sorry. Nema zle krvi. P.S. pozdrav i za Seve i za Kebu - izjavila je tad Karleuša.

Godinu poslije opet je udarila po Severini. Publiku u Njemačkoj pozdravila je riječima: 'Hvala vam svima što ste došli u ovako velikom broju. Tko nije mogao ući, slobodno neka ide kod Severine, tamo ima mjesta'.

Bilo je tu još obračuna, ali samo s Karleušine strane. Seve joj nije odgovarala na prozivke. Prije tri godine Karleuša je moralizirala oko toga što je Sevi procurio privatni filmić prije 16 godina. 'Dama ne može biti žensko koje je snimilo hard-core pornić', pisala je Karleuša na Twitteru aludirajući na Sevu. Razlog napada bio je taj što je Seve prije nje objavila duet s MC Sajsi.

Karleuša otvorila dušu o seks aferi, plakala pa tražila reklame
Karleuša otvorila dušu o seks aferi, plakala pa tražila reklame

Prije dvije godine, nekako u ovo doba, Karleuša se našla u 'Sevinoj štikli'. I njoj su procurile golišave fotografije koje je, pisalo se, slala Ognjenu Vranješu, tadašnjem nogometašu Anderlechta.

Karleuša je tad sve demantirala, a nekoliko mjeseci poslije, u intervjuu za jednu televiziju, dotakla se i Severine, koju je iznenada počela 'lajkati'.

- Da kažem ja par riječi o Severini. Mislim da generalno, što se mode tiče, da se nitko ne naljuti, bit ću surovo iskrena, ali Maya Berović nema što tražiti uz nekoga tko ima jako puno ukusa - započela je Karleuša i nastavila:

- Severina je jedna od rijetkih žena koja stvarno pod jedan zna nositi ono što njoj stoji. Da ne nosi ono što je trend, nego da trend prilagodi sebi tako da izgleda da ona iznosi taj trend, a ne suprotno, i to je meni jako bitno. Ja se često inspiriram Severininim Instagramom. Gledam što bih ja obukla.

Karleuša je tad otkrila i da je blokirala na Instagramu riječkog dizajnera Juraja Zigmana jer se, kako je rekla, umislio.

- Blokirala sam ga na Instagramu, morala sam. Toliko se uzvijezdio otkako je došao do Cardi B i ostalih svjetskih zvijezda. Zaboravio je na mene pa je sad na mjerama - rekla je.

I dok Karleuša uporno tvrdi da između nje i supruga, nogometaša Duška Tošića, vlada idila, Seve o svojem ljubavnom životu mudro šuti. Splićanka je tek promptno demantirala da između nje i mladog vinara Tomislava Voštinića ima išta više osim prijateljstva, iako ga je prošlo ljeto vodila na krstarenje i predstavljala kao tjelohranitelja.

Nadalje, obje pjevačice i dalje su u braku, no kao da nisu. Karleušin suprug igra za kineski nogometni klub i rijetko se viđaju, a Sevin Igor Kojić je u Beogradu i oni se pak uopće ne viđaju. Kad nije u Beogradu, obilazi manastire u kojima traži duševni mir. Seve i Igor nisu se vidjeli, tvrde njihovi susjedi, od travnja prošle godine, nakon što se pjevačica sama vratila iz Beograda u Zagreb.

Seve i Igor na distanci, a svekar Keba tvrdi: 'Ne pričam s njima'
Seve i Igor na distanci, a svekar Keba tvrdi: 'Ne pričam s njima'

U Beogradu je provela mjesec dana kod Kojićevih na Bežanijskoj kosi, kad je navodno došlo do povišenih tenzija zbog kojih je Seve izletjela iz kuće i sjela u auto. Tad ju je zaustavila policija jer je kršila policijski sat, zbog čega je morala platiti novčanu kaznu. Igora je nakon toga spomenula samo jednom, ovoga ljeta kad mu je preko Instagrama čestitala 33. rođendan...

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 74
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica
Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?
13. PITANJE

Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?

Ivana Dakić se prije desetak godina natjecala u 'Potjeri', a sad se okušala i u kvizu 'Tko želi biti Milijunaš'