Obavijesti

Show

Komentari 39

Seve i Igor na distanci, a svekar Keba tvrdi: 'Ne pričam s njima'

Seve i Igor na distanci, a svekar Keba tvrdi: 'Ne pričam s njima'
7

Severinin svekar Dragan kaže kako pjevačicu nije vidio dugo i da je ona cijelo vrijeme u Hrvatskoj, a istaknuo je i kako ne zna kakva je situacija s njom i njegovim sinom te gdje će proslaviti blagdane

VIDEO

Severina Kojić (48) ovog proljeća čistila je kuću Kojićevih u Beogradu. Ponosna snaha tad je objavila video na Instagramu kako riba kuhinju i briše prašinu. Njen suprug Igor Kojić (33) za to vrijeme nezainteresirano je gledao televiziju. Božić, devet mjeseci poslije, sličan scenarij.

POGLEDAJTE VIDEO: Severinine ljubavi

Pokretanje videa...

Severinine ljubavi 02:13

Samo što je Seve ovaj put u Zagrebu, a Igor u Engleskoj. Severina je, pričaju susjedi sa zagrebačkog Kozjaka, uoči Božića čistila svoj penthouse. Zasukala je rukave i uhvatila se metle. Istovremeno, Kojić je, sudeći po njegovu Instagramu, otišao u Englesku. Objavio je video nogometne utakmice.

Seve i Igor nisu se vidjeli od ožujka, otkako je pjevačica otišla iz Beograda nakon navodne svađe sa suprugom, svekrom Kebom i svekrvom Oljom. Mjesec dana provela je kod Kojićevih, gdje je navodno došlo do povišenih tenzija. Seve je tad, nagađa se, izletjela iz kuće Kojićevih kad ju je zatekla policija u autu kako krši policijski sat, zbog čega je platila novčanu kaznu.

Godinu na izmaku Severina i Igor svakako neće pamtiti po dobru. Iako su na papiru i dalje u braku, razdvojeni su, tvrde susjedi koji ne viđaju Kojića u kvartu otkako se pjevačica vratila iz Beograda. Na Instagramu se Seve i Igor, koji se vratio nogometnome menadžmentu i posvetio obilaženju svetišta, i dalje prate, no više se ne lajkaju. O snahi nerado priča i Severinin svekar Dragan Kojić Keba, koji se pita zašto njega svi pitaju o odnosu Seve i Igora.

Beograd: Dragan Kojić - Keba stigao je iz Pariza na aerodrom Nikola Tesla

- Pojma nemam što se u njihovu braku događa, ne pričam s njima! Ne trebam se ni miješati u te stvari. Ne čujem se često sa sinom jer on ima puno obaveza pa često nije kod kuće. Ne znam što je sa Severinom, nismo o tome razgovarali. Ona je već dugo u Hrvatskoj, ne znam planira li dolaziti u skorije vrijeme, ali to je njezina stvar - rekao je Keba za srpski Telegraf pa nastavio:

- Moj sin i snaha imaju svoj život. Njih morate pitati hoće li za praznike biti u Beogradu. Ne mogu odgovarati umjesto njih jer svakako nisam dobro upućen. Ne znam ni ja.

POSLUŠAJTE HIT PJESMU NAJPOZNATIJE REGIONALNE YOUTUBERICE: 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 39
VIDEO

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...
NAKON POLUFINALA EUROSONGA

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...

Mnoge je to zaintrigiralo, pa su odgovor na to pitanje potražili kod gospođe Ružice Višnjić, predsjednice Udruge osoba oštećenog sluha iz Vinkovaca

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'
AFERA NA EUROSONGU

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'

Nizozemski predstavnik na Eurosongu, Joost Klein, danas je trebao peti po redu nastupiti na probi
Eurosong kasno u noći objavio raspored nastupanja u finalu: Baby Lasagna među zadnjima!
GLAZBENI SPEKTAKL

Eurosong kasno u noći objavio raspored nastupanja u finalu: Baby Lasagna među zadnjima!

Finale će otvoriti Šveđani, a nakon njih nastupaju redom Ukrajinci pa Njemci, Luksemurg, Nizozemska, a šesti po redu je Izrael