Obavijesti

Show

Komentari 19

Odabrali je organizatori: Ova će djevojka predstavljati Hrvatsku na izboru za Miss svijeta u Indiji

Odabrali je organizatori: Ova će djevojka predstavljati Hrvatsku na izboru za Miss svijeta u Indiji
6

Lucija Begić živi u Zagrebu i studira kondicijsku pripremu sportaša na Kineziološkom fakultetu. Posebno je ponosna na činjenicu da pomaže osobama s tjelesnim oštećenjima u unaprjeđenju njihove kvalitete života

VIDEO

Lucija Begić (23) predstavljat će Hrvatsku na 71. izboru za Miss svijeta u New Delhiju 16. prosinca. Lucija je 2021. godine nosila titulu Miss Grada Zagreba. 

Iako je na izborima ljepote uobičajena praksa da na svjetski izbor putuju prva ili druga pratilja aktualne misice, ove godine nije tako. 

- Posljednji održani izbor Miss Hrvatske bio je 2019. godine kada je na izbor Miss svijeta putovala Katarina Mamić, još uvijek aktualna Miss Hrvatske - objasnila je Iva Loparić Kontek, direktorica Direkcije i vlasnica licence. 

Dodala je kako su pratilje te godine bile Marija Rogić i Iva Mijolović. 

- Prva pratilja Marija Rogić izjavila je kako nije u mogućnosti natjecati se na izboru za Miss svijeta i biti na pripremama, koje se održavaju od 17. studenog do 16. prosinca. Kao razlog je navela neodgodive fakultetske obaveze radi ostvarivanja prava na polaganje ispita. Sukladno navedenom, odustala je od prava predstavljanja Hrvatske na izboru za Miss svijeta. Druga pratilja Iva Mijolović raduje se majčinstvu i obiteljskom životu - objasnila je Loparić Kontek. 

Nova Miss Varaždinske županije Patricija Dimitrovski: Radi kao zaštitarka, smije nositi oružje
Nova Miss Varaždinske županije  Patricija Dimitrovski: Radi kao zaštitarka, smije nositi oružje

Obzirom da bi se finalni izbor Miss Hrvatske trebao održati tek 27. studenog, kada će hrvatska predstavnica već biti u Indiji, Dikrecija Miss Hrvatske za Miss svijeta i Miss World Limited, organizator izbora Miss World, zajedno su odlučili o hrvatskoj predstavnici na inzistiranje Miss World Limited o sudjelovanju Hrvatske na izboru za Miss svijeta. 

Lucija Begić živi u Zagrebu i studira kondicijsku pripremu sportaša na Kineziološkom fakultetu. Posebno je ponosna na činjenicu da pomaže osobama s tjelesnim oštećenjima u unaprjeđenju njihove kvalitete života tjelovježbom. 

- Prijateljstva koja sam sklopila kroz ovaj posao su razlog zašto toliko volim sve što radim. Osobe s tjelesnim oštećenjima motiviraju me svojom hrabrošću i pozitivnom energijom - kaže Lucija.

U slobodno vrijeme ide u terenu, voli duge šetnje u prirodi sa svojim psićem i rekreativno se bavi raznim sportovima. Osim rekreacijom, Lucija voli slikati na platnu, družiti se s prijateljima... 

- Trudim se svoje znanje, vještine i vrijeme usmjeriti na poboljšanje okruženja u kojem živimo, kako kroz poboljšanje stila života tjelovježbom i brigom o sebi, tako i kroz pomoć onima koji nisu u mogućnosti skrbiti sami o sebi - poručila je Lucija. 

Studentica prava Leona Maroši nova je miss Požeško-slavonske županije: Liniju održava plesom
Studentica prava Leona Maroši nova je miss Požeško-slavonske županije: Liniju održava plesom

Već se naveliko priprema otputovati u Indiju. Snimila je video razglednicu, službene fotografije, a odradila je i potrebne fittinge. 

- Ovim se putem želim zahvaliti svima koji su sudjelovali u mojim pripremama za finale Miss Svijeta, Studiu Marcela, Profokusu, Ivanu Alduku, Županiji Ličko-senjskoj, Turističkoj zajednici Ličko-senjske županije. Iznimno sam sretna što je baš meni pripala čast predstavljati Hrvatsku i nastojati ću opravdati povjerenje Direkcije - rekla je. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'TARIK I BUKI': 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Filip iz 'Braka' raznježio fanove: 'I kad nismo skupa, skupa smo'
REALITY SUPRUŽNICI

Filip iz 'Braka' raznježio fanove: 'I kad nismo skupa, skupa smo'

Iako se Tamara i Filip u početku nisu slagali, brzo su postali prijatelji i jedan od omiljenih parova ove sezone showa 'Brak na prvu'

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'
ENERGIČNA IZVEDBA

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'

Danas 15 predstavnika na Eurosongu ima probu za polufinale. Među njima je i Baby Lasagna koji je ovoga puta promijenio jedan detalj, a njegovi fanovi mu sugeriraju da takav izađe na pozornicu u polufinalu
Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'
RASPRAVA DRUGIH KANDIDATA

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'

Karmen nije javno priznala da joj se sviđa Lovre, no Lovru je stavila na prvo mjesto po fizičkoj privlačnosti