Obavijesti

Show

Komentari 49

Odabrali su 'zlatne djevojke', a Bahra napravila grešku u startu

Odabrali su 'zlatne djevojke', a Bahra napravila grešku u startu
11

Marijanove dame brzo su doznale tko je njegova posebna cura, a iako je Bahra pomislila da je to ona jer ju je voditeljica prozvala da bi je nešto pitala, prevarila se. Tu titulu odnijela je Radmila

VIDEO

Najstariji farmer Marijan (70) voditeljici Aniti prije upoznavanja je otkrio da je nepopravljiv romantik, a ženu je usporedio s ružom.

- Žena je kao ruža, trebaš je izdržavati, trebaš biti nježan, ljubazan... Samo ljubav i ništa drugo - rekao je Marijan te dodao da se nada da mu neće doći neka dama samo iz interesa jer se već nekoliko puta opekao u životu.

POGLEDAJTE VIDEO: Ines iz 'Ljubav je na selu' odgovorila na 24 pitanja

Pokretanje videa...

Ines Petrić - 24 pitanja 07:06

Dragan je Aniti priznao da ga je strah da dame koje su mu pisale neće biti po njegovim kriterijima, a nada se da će biti mlađe od njega, dok bi Zoran volio upoznati žene svojih godina.

Svi su bili pomalo ljubomorni kada im je jedina farmerica priopćila da je dobila najviše pisama.

- Samo 12?! - našalila se Rasema, dok je Dragan komentirao da je malo ljubomoran jer je dobila pisama više nego svi farmeri zajedno.

- Bojim se da ću pogrešnog izabrati. Strah me da ću pravoga poslati kući, a lošeg ostaviti - rekla je Rasema.

Dobro raspoložene i prilično samouvjerene dame i muškarci koji su pisali pisma farmerima i farmerici odlično su se zabavljali čak i prije polaska prema mjestu susreta s njima, a kada su došli na destinaciju, prva je pred kameru stala gledateljima već dobro poznata Vita Maslačak, tj. Ivanka Milutinović, u ovoj sezoni punim imenom Milena Kobajashi ex. Karađorđević. Milena je otkrila da se prijavila na imanje kod najmlađeg farmera Nevena.

Jedno od svima najdražih lica zasigurno je i Bahra.

- Ja opet ponovno dolazim, imala sam svoju karijeru i još ću bolju karijeru imati - pokušala je na svoj način objasniti Bahra.

Bahra o idealnom muškarcu: Samo da je mirisan i elegantan
Bahra o idealnom muškarcu: Samo da je mirisan i elegantan

Rasemini momci bili su spremni Aniti odgovoriti na sva pitanja prije upoznavanja, a Željan iz Postira na Braču, koji joj je također poslao pismo, ostao je zatečen kada mu je voditeljica otkrila da Rasema ima sina starijeg od njega. Momci su zaključili da je konkurencija žestoka, ali da će se svi truditi osvojiti Rasemino srce.

Dame farmera Marijana bile su uzbuđene i svoje veselje nisu krile pred voditeljicom, a ona je rekla da su najstarijem farmeru pisale i neke dame koje su već bile u prethodnim sezonama. Tako je kandidatkinja Ljubica četvrti put u emisiji.

- Dok ne prođeš razred, ne odustajem. Kad prođeš razred, onda znaš koliko vrijediš - objasnila je Ljubica, dodajući da nije došla pobijediti, ali ako pobijedi, bit će sretna. Anita je okupila sve kandidate i otkrila im da je došlo da odaberu 'zlatne djevojke' i 'zlatnog momka'.

Voditeljica je prvo prozvala Zoranove djevojke, a odlučeno je da je njegova 'zlatna djevojka' 50-godišnja Dijana iz Zagreba.

- Osjećam se posebno. Biti izabranom od svih onih žena tamo, smatram da je to velika čast - zaključila je Dijana.

Osim nacističke tetovaže, Jurica štuje i knjigu 'Mein Kampf', a zaručnici je otkazao vjenčanje
Osim nacističke tetovaže, Jurica štuje i knjigu 'Mein Kampf', a zaručnici je otkazao vjenčanje

'Zlatna djevojka' farmera Nevena je Samanta. 'Nekako sam to očekivala jer gledala sam konkurenciju i vidjela da je slabo', rekla je 24-godišnja Samanta.

Stručni tim došao je do zaključka da je Draganova 'zlatna djevojka' Kristina.

- Vjerujem da sam zlatna cura jer imam sve predispozicije koje Dragan želi, a to su ljepota, volim ići na partije, volim raditi u kući i na polju. Curama poručujem da drže prste dalje od mog muškarca jer sutra dolazim ja - puna samopouzdanja bila je 38- godišnja Kristina.

Juričine djevojke bile su znatiželjne koje će ime stajati uz naziv 'zlatna djevojka', a kad je Anita otkrila da je to 30-godišnja Magdalena, ostale nisu bile baš oduševljene.

Vita Maslačak opet u showu: Sviđaju mi se cure. Nailazim na tipove koji pričaju samo o seksu
Vita Maslačak opet u showu: Sviđaju mi se cure. Nailazim na tipove koji pričaju samo o seksu

Rasemini momci su pokušali odgonetnuti tko će od njih postati njezin 'zlatni dečko', a čast je pripala Mirsadu, koji je rekao kako je presretan. Marijanove dame brzo su doznale tko je njegova 'zlatna djevojka', a iako je Bahra prvo pomislila da je to ona, prevarila se - titulu je odnijela Radmila.

- Nisam očekivala da ću postati 'zlatna' jer nas je bilo pet, ali sam živjela u nadi da sam ipak bolja od njih - priznala je.

Klikni OVDJE za Oriđiđi Videoteku!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 49
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao