Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
0 komentara

Odgodili dodjelu nagrada Tony, još nisu odredili novi datum...

Nagrade Tony za drame, mjuzikle, redatelje i izvođače smatraju se najvećim priznanjem u američkom kazališnom svijetu. Brojna kulturna događanja su otkazana ili odgođena zadnjih tjedana zbog koronavirusa

Foto: Instagram
0 komentara

Godišnja svečana dodjela kazališnih nagrada Tony za najbolja ostvarenja Broadwaya odgođena je u srijedu na neodređeno, kao zadnji u nizu kulturni događaj koji je postao žrtvom pandemije koronavirusa. Svečana dodjela trebala je biti u New Yorku 7. lipnja i biti uživo prenošena na CBS-u.

Kazališta na Broadwayu zatvorena su prije dva tjedna u sklopu napora za suzbijanje širenja bolesti budući da je New York postao žarište američke epidemije koronavirusa.

Foto: Mladost Kaštela

Organizatori su priopćili da će dodjela nagrada Tony "biti odgođena i prebačena na kasniji datum".

- Zdravlje i sigurnost broadwayske zajednice, umjetnika i obožavatelja su nam najvažniji - ističe se u priopćenju.

Nagrade Tony za drame, mjuzikle, redatelje i izvođače smatraju se najvećim priznanjem u američkom kazališnom svijetu. Brojna kulturna događanja su otkazana ili odgođena zadnjih tjedana zbog koronavirusa, uključujući Filmski festival u Cannesu te glazbene festivale Glastonbury i Coachella u Britaniji i Kaliforniji.

Naši partneri pišu
Message