Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
69 komentara

Odlazak poznatih lica s HRT-a: Nakon Karmele, ide i 'vrtlarica'

Vrtlarica se prikazivala sedam godina i imala je više od 130 snimljenih emisija te je osvojila srca gledatelja u Hrvatskoj i regiji. Posljednja epizoda je emitirana u ožujku ove godine...

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
69 komentara

Zadnjih godina s HRT-a je otišlo mnogo iskusnih voditelja i novinara: Zoran Šprajc, Sandra Križanec, Zoltan Kabok, Siniša Kovačić, Anka Bilić Keserović, Hloverka Novak Srzić, Saša Kosanović, Ivan Jabuka, Lamija Alečković, Lana Banely...

TV voditeljica Karmela Vukov Colić (50) također odlazi s HRT-a, gdje je radila čak 31 godinu. Doznajemo kako zaštitno lice emisije ‘Dobro jutro, Hrvatska’ pokreće privatan obrt za odnose s javnošću Vox Dilceti.

Foto: Pixsell/kolaž

Nakon Karmele, kako piše Slobodna Dalmacija, 'sidro diže' i Kornelija Benyovsky Šoštarić , dugogodišnja urednica i novinarka koju ćemo pamtiti po popularnoj emisiji 'Vrtlarica'.

Vrtlarica se prikazivala sedam godina i imala je više od 130 snimljenih emisija te je osvojila srca gledatelja u Hrvatskoj i regiji. Posljednja epizoda je emitirana u ožujku ove godine. Nakon ukidanja jedne od gledanijih emisija na HRT-u, Kornelija je dobila tjednu rubriku u 'Dobro jutro, Hrvatska', no u međuvremenu je zajedno sa suprugom, redateljem Ninom Šoštarićem, donijela odluku o odlasku s Prisavlja, piše Slobodna Dalmacija.

Matija Topolovec/PIXSELL | Autor: Matija Topolovec/PIXSELL Foto: Matija Topolovec/PIXSELL

S HRT-om se nakon 18 godina, pozdravila i Marina Medved Pulić, još jedna dojučerašnja novinarka javne televizije. Prije odlaska je vodila 'Imam problem' i 'Dobar dan, Hrvatska'.

Dragi Ćosiću (60) su šefovi dali izvanredni otkaz zbog skandala s neovlaštenom prodajom nogometnih ulaznica. 

Kako se i nagađalo, Ćosić nije dugo 'besposličario' u svom zagrebačkom domu. Početkom mjeseca osnovao je tvrtku Vaš mediator j.d.o.o. u kojoj je naveden kao jedini direktor. Za tvrtku je naveo da je za medijske usluge, a predmeti poslovanja su, između ostalog, vođenje i organiziranje sportskih natjecanja, audiovizualne djelatnosti, sportska poduka i rekreacija te ostalo. 

Foto: Davor Visnjic/PIXSELL

Naši partneri pišu
Message