Show

Komentari 22

Odrasla je u luksuzu, ovisna je o plastici, a njen muž o seksu...

Odrasla je u luksuzu, ovisna je o plastici, a njen muž o seksu...

OD VRHA DO DNA Odrasla je u velikom bogatstvu jer joj je tata najprofitabilniji svjetski televizijski producent ikada. Imala je sve što je htjela, a polako kroz život skupljala je dugove, pa proglasila bankrot...

Tori Spelling odrasla je u luksuzu. Njezin otac Aaron Spelling bio je poznati američki producent. Preminuo je 2006. godine, a i dalje drži rekord kao najprofitabilniji svjetski televizijski producent ikada. Imala je sve što je poželjela, a ponovno su je snašli skandali. Tori danas slavi 47. rođendan.

Najpoznatija je po ulozi Donne Martin u kultnoj seriji 'Beverly Hills'. Kroz karijeru nizala je skandale. American Expresuu dužna je 615.000 kuna, a nije joj, čini se, bila navika ni plaćati porez. Porezna uprava u Kaliforniji rekla je kako im Tori duguje 2,3 milijuna kuna zbog neplaćanja poreza za 2014. i 2015. Prije tri godine morala je platiti 1,5 milijun kuna banci nakon što je izgubila spor zbog neplaćenog kredita. I te godine je 'zaboravila' platiti porez. 

I 'peglanje' kartice joj je donijelo dugove, a ni ljubavni život joj ne cvjeta. Prvi muž bio je glumac i scenarist Charlie Shanian (55), od kojeg se razvela 2006. Prije razvoda upoznala je Kanađanina Deana McDermotta (53), s kojim je imala aferu prve večeri čim su se upoznali. Mjesec dana nakon što se razvela od Charlieja, Tori se udala za Deana i imaju petero djece.

Iako su i dalje skupa, Tori i Dean imali su krize u braku. Prije sedam godina saznalo se da joj je Dean navjeran i Tori je tada imala slom živaca. Dean je rekao da je varao suprugu jer se stalno obrušavala na njega pa je tražio utjehu u drugim ženama. 

Zbog njezinih burnih reakcija, nekoliko puta je i policija znala intervenirati. Prije dvije godine Tori je imala agresivne ispade i zvala je policiju jer je mislila da joj netko provaljuje u dom, a to je zapravo bio njezin suprug. 

Spasili su brak, ali su i nagomilali dugove jer su nepromišljeno puno trošili. Svojedobno su morali proglasiti i bankrot. Od bogatstva u kakvom je odrastala, 'pala' je na dno. Inače, tijekom svog djetinjstva živjela je u najvećoj vili u Kaliforniji, koja je imala 14 spavaćih soba, parking za 100 automobila i prostor za kuglanje. Nakon očeve smrti naslijedila je 5,6 milijuna kuna, ali i to je brzo nestalo...

Njezin suprug Dean jedno vrijeme boravio je u bolnici na odvikavanju od seksa, a ona je imala posjete plastičnom kirurgu. Kako strani mediji pišu, više od tri puta korigirala je grudi, a 'poradila' je i na licu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

POGLEDAJTE KAKO SE DEAN KOTIGA SNAŠAO U VODITELJSKOJ ULOZI:

Najčitaniji članci