Obavijesti

Show

Komentari 7

Odrastao bez struje i vode. Sad mora otići iz zemlje zbog vize

Odrastao bez struje i vode. Sad mora otići iz zemlje zbog vize
6

Harris je na prvoj audiciji u X-Factoru priznao da se za nju pripremao čak sedam godina, a sudjelovanje u showu opisao je kao 'najvažniju stvar u njegovom životu'. Unatoč pobjedi, mora napustiti zemlju

VIDEO

Dalton Harris (24) pobjednik je ovogodišnjeg britanskog X-Factora. Talentirani Harris porijeklom je s Jamajke, a dolazi iz velike obitelji. Ima čak 22 braće i sestara, a od samog početka showa bio je jedan od glavnih favorita publike, ali i samog žirija.

Unatoč pobjedi u showu, Harris će morati napustiti teritorij Ujedinjenog Kraljevstva samo nekoliko dana poslije trijumfa. Naime, mladom pjevaču ističe viza te će se morati vratiti na Jamajku, a nada se da ga to ipak neće omesti u karijeri. 

- Nadam se da će se papirologija riješiti brzo. Imao sam vizu koja traje koliko i snimanje showa, a vjerujem da ću sad dobiti novu - rekao je Dalton britanskom The Sunu, u nadi kako će uskoro moći snimiti album i neometano nastupati na Otoku. 

Sa samo 16 godina pobijedio je u glazbenom showu 'Digicel Rising Stars' na Jamajci. Zahvaljujući pobjedi, Harris je osvojio i milijun jamajčanskih dolara (oko 50 tisuća kuna). Nakon pobjede, ubrzo je izdao prvi single 'Pauper' koji je zauzeo vrh glazbenih top ljestvica na Jamajci.

Do njegovog nastupa u ovogodišnjem X-Factoru snimio je tri albuma. Publiku i žiri ostavio je bez daha već na prvoj audiciji otpjevavši klasik 'Sorry Seems To Be The Hardest Word' velikana svjetske glazbene scene Eltona Johna (71). Kako donosi The Sun, Harris je priznao da se za tu audiciju pripremao sedam godina i sudjelovanje u showu opisao kao 'najvažniju stvar u njegovom životu'.

Zločesti dečko X-factora: Žiri finalista izvukao iz pakla droge
Zločesti dečko X-factora: Žiri finalista izvukao iz pakla droge

- Odrastao sam u velikom siromaštvu, u kući koja je imala samo jednu sobu. Bili smo bez struje i pitke vode, ali to nije tužna priča. Važno je da sam iz svega toga izašao kao pobjednik - rekao je na prvoj audiciji.

- Ono što je kod tebe toliko nevjerojatno, nije samo tvoj odličan vokal i izvedbe koje nam redovito donosiš. Nevjerojatna je ta tvoja životna priča koju si nam ispričao - rekao mu je jedan od članova žirija Louis Tomlinson (26).

Iz emisije u emisiju, Harris je sve više oduševljavao i na kraju uspio odnijeti pobjedu. Za finalnu emisiju odabrao je pjesmu američkog glazbenika Donnyja Hathawaya 'A Song For You'.

VIDI OVO! Kate Middleton otkrila što joj smeta kod Williama: "Užasan si oko toga!"

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...