Show

Komentari 0

'Odred otpisanih': Na kraju, to je samo borba loših protiv zlih

'Odred otpisanih': Na kraju, to je samo borba loših protiv zlih

Kada se sve završi te kada se zbroje poginuli i pogleda koliki su razmjeri uništenja, jedno će biti sigurno - 'Odred otpisanih' bit će jedan i jedini krivac za apsolutno sve probleme

Na prošlogodišnjem Comic-Conu dobili smo prvi video 'Odreda otpisanih' redatelja Davida Ayera. A ovogodišnji medijski festival donio nam je posljednji foršpan.

I kako je reakcija na prvi spot bila oduševljenje i entuzijazam, tako se ništa nije promijenilo do danas. Svi spotovi koje smo do sada vidjeli, što televizijski, što kino foršpani, oduševili su nas i ostavili bez riječi. Kako se čini, Warner Bros. su istinski napravili odličan posao s prebacivanjem tog stripa na velika platna.

Pogledajte video

A uz posljednji foršpan, stigao nam je i video naslovne pjesme u videu, 'Purple Lamborghini', autora Skrillexa i Ricka Rossa. Dosadašnji su spotovi bili obilježeni muzikom koja nije pisana za film, no ovo je prvi spot, tj. prva glazba pisana upravo za film 'Odred otpisanih'.

Pogledajte video

U filmu glume Jai Courtney, Jay Hernandez, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Ike Barinholtz, Scott Eastwood, Cara Delevingne, Adam Beach, i Karen Fukuhara uz već spomenutog Willa Smitha, legendarnog Jareda Leta i Margot Robbie.

'Odred otpisanih' stiže u naša kina u distribuciji Blitz film i video za samo jedanaest dana, 4. kolovoza, dan prije nego u SAD.

Najčitaniji članci