Obavijesti

Show

Komentari 7

Oduševili su ga: Doris i Luka dobili devetku od Špičeka

Oduševili su ga: Doris i Luka dobili devetku od Špičeka
5

Najbolje su se snašli prijatelji Doris i Luka, čije su brizle oduševile i samog Špičeka koji im je na kuhači dodijelio devetku: 'Moram priznati da su bolje nego one kaj sam ja radil'

VIDEO

Raditi s brizlama za natjecatelje gastro showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' možda je bilo 'ljigavo' iskustvo, ali su ga odlično odradili. Doris i Luka pred žiri su donijeli toliko dobro obrađene teleće žlijezde, da je i sam Špiček rekao kako su bolje od njegovih.

Ako je suditi po ocjenama koje je dijelio žiri, čini se da su natjecatelji kojima se nije svidio zadatak napravili najbolje brizle. Verica, Tomislav i Katarina često su spominjali koliko im je neugodno raditi s telećim žlijezdama, no njihovi tanjuri to nisu pokazivali.

Ipak, najbolje su se snašli prijatelji Doris i Luka, čije su brizle oduševile i samog Špičeka koji im je na kuhači dodijelio devetku: 'Moram priznati da su bolje nego one kaj sam ja radil'.

 - Sviđa mi se to što ste napravili jednu stvar tako dobro da smo zaboravili na sve druge koje nisu baš bile uspješne - rekla je Željka hvaleći Lukine i Dorisine brizle i umak.

Od silnog kušanja tradicionalnog hrvatskog specijaliteta, Željki se u jednom trenutku spustila stolica, što je izazvalo lavinu smijeha u studiju. 

- Samo nakon dva komada kušanja već tonem od težine - našalila se Željka.

S osvojena 24 boda Doris i Luka najbolji su par dana. Sutra ih čekaju čvarci kao novi kulinarski test. Hoće li ponoviti današnji uspjeh, doznat ćemo sutra u 21:15 na RTL-u.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?
EVO KAKO SU OSTALI PROŠLI

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?

Hrvatski predstavnici na Eurosongu nisu postigli velike uspjehe u posljednjih nekoliko godina. Posljednji veliki uspjeh za Hrvatsku bio je 1999. godine. Velika su očekivanja od ovogodišnjeg predstavnika Baby Lasagne...

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'
OTVORENO I ISKRENO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'

U opuštenom izdanju na krevetu s voditeljicom, Severina je odgovarala na mnoga pitanja, a između ostalog i na pitanje o filmu koji joj je obilježio početak tridesetih i kako joj je teško bilo
Budući punac Baby Lasagne za 24sata:  'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'
SNIMAO S NJIMA I SPOT

Budući punac Baby Lasagne za 24sata: 'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'

Njegov budući punac Josip Pino Ružić, koji u Istri već tridesetak godina ima tvrtku za montažu, snimanje i promotivne filmove, sa suprugom i kćerkom dat će podršku Baby Lasagni