Obavijesti

Show

Komentari 177

Oduševljen 'dvoranom punom ljubavi', Bieber je pustio suzu

Oduševljen 'dvoranom punom ljubavi', Bieber je pustio suzu
18

Kanadski pjevač izveo je svoje nove i stare hitove pred prepunom Arenom na zagrebačkom Laništu. Na pozornici je izvodio vratolomije, ali i s publikom podijelio nekoliko emotivnih trenutaka

VIDEO

Justina Biebera (22) su u zagrebačku Arenu, osim domaćih obožavatelji, došli gledati 'belieberi'  i iz Bosne i Hercegovine, Mađarske, Slovenije, Rumunjske, Australije i ostalih zemalja svijeta. Uzbuđeni fanovi sa sobom su na koncert nosili transparente te zastave.

POGLEDAJTE VIDEO: 


Pokretanje videa...

00:42

Iako se u dvoranu ulazilo tek u 18 sati, neki od obožavatelje pred Arenom su čak i kampirali ne bi li dobili najbolja moguća mjesta. Prije Justina, na pozornicu je izašla grupa Mic Lowry koja ga prati na njegovoj 'Purpose' turneji. 

Kanadska zvijezda, koja je u Zagreb stigla u 17 sati, na pozornicu se spustila u golemoj staklenoj kocki, a dvoranom se prolomio gromoglasni vrisak publike. Justin je po kocki ispisivao riječi svojih pjesama markerom. Pjevač je na početku izveo mješavinu pjesama 'Mark my words' te 'Where are you now' s njegovog posljednjeg albuma 'Purpose'. 

Obožavateljice u publici su već na prve taktove počele plakati i vrištati, a Justin se publici obratio tek nakon dvadesetak minuta koncerta. Pitao ih je kako su te je sjeo i zasvirao gitaru. Nakon pjesme se prošetao rubom pozornice te pružio ruku entuzijastičnim fanovima.

Nakon dvadesetminutne pauze, Bieber je zapjevao 'As Long as You Love Me', hit iz 2012. godine. 

 

Video of Justin Bieber performing in Zagreb, Croatia. (November 9) #PurposeTour #PurposeWorldTour #PurposeTourZagreb #PurposeTourUpdates

A video posted by Purpose Tour Updates (@purposetourdiary) on

- Osjećam da je ova dvorana puna ljubavi, hvala vam na potpori - kazao je pjevač te se upustio u razgovor s publikom. Jedna djevojka ga je upitala koja mu je najdraža pjesma, a Bieber je otkrio da je to '99 Problems' Jay Z-a. 

POGLEDAJTE VIDEO SPECIJAL:

Prilikom izvedbe pjesme 'Let Me Love You', Justin nije mogao sakriti emocije te je zaplakao, a zajedno s njim i dobar dio obožavateljica. 

Pri kraju koncerta, oduševljeni Bieber obećao je da će vratiti u Hrvatsku. Spektaklurni nastup završio je izvedbom pjesme Sorry, za vrijeme koje je iz stropa krenula 'padati kiša'. Na samom kraju, iz publike su mu obožavatelji bacili hrvatsku zastavu koju je pjevač uzeo i ponio sa sobom. 

Obožavatelji su se u nevjerici i deliriju oprostili od pjevača. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Zagreb: Završio spektakularan koncert Justina Biebera u Areni Reporter: Morana Ćosić

Posted by 24sata Video on 9. studenoga 2016
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 177
VIDEO

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'
NE MOŽE SE SVE SREDITI

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'

Čini se kako je dosta smršavila u posljednje vrijeme jer joj trbuh i struk, koji su se isticali ispod kratke majice, nisu glatki ni zategnuti

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...
Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'
KANYEOVA DRAGA

Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'

Bianca i Kanye u braku su od kraja 2022., a od ljeta iz dana u dan šokira svojim golišavim modnim kombinacijama