Show

Komentari 0

Odvjetnik Brucea Willisa otkrio zašto je nastavio glumiti nakon što su mu dijagnosticirali afaziju

Odvjetnik Brucea Willisa otkrio zašto je nastavio glumiti nakon što su mu dijagnosticirali afaziju

Willis je glumio zajedno s Megan Fox u filmu 'Midnight in the Switchgrass', iako je znao za svoju dijagnozu, a s redateljem Randallom Emmettom dovršio je još pet filmova prije nego se povukao iz glume

Odvjetnik Brucea Willisa (67) progovorio je o razlozima zašto je glumac nastavio raditi unatoč tome što mu je dijagnosticirana  afazija.

POGLEDAJTE VIDEO:

Za Los Angeles Time, Bruceov odvjetnik Martin Singer (70) odgovorio je na optužbe da je redatelj Randall Emmett (51) tjerao glumca na posao unatoč njegovim zdravstvenim problemima.

- Moj klijent je nastavio raditi nakon svoje medicinske dijagnoze jer je želio raditi i mogao je raditi, baš kao i mnogi drugi s dijagnozom afazije koji su sposobni nastaviti raditi - ispričao je.

- Budući da se gospodin Willis pojavio u tim filmovima, mogli su se financirati. To je rezultiralo doslovno tisućama ljudi koji su imali posao, a mnogi i tijekom pandemije COVID-19 - dodao je.

Willis je glumio zajedno s Megan Fox (36) u filmu 'Midnight in the Switchgrass' kao agent FBI-a koji se žuri spasiti svoju partnericu od serijskog ubojice, s kojim su se susreli dok su istraživali lanac trgovine ljudima na Floridi.

Glumac je dovršio još pet filmova s Emmettom prije nego što je ranije ove godine najavio povlačenje iz glume.

Podsjećamo, Bruceova obitelj objavila je u ožujku da se povlači iz svoje desetljećima duge glumačke karijere nakon što mu je dijagnosticirana afazija, jezični poremećaj koji 'utječe na njegove kognitivne sposobnosti'.

Najčitaniji članci