Obavijesti

Show

Komentari 50

Odvjetnik 'iranske Angeline': Ima korona virus, oslobodite je

Odvjetnik 'iranske Angeline': Ima korona virus, oslobodite je
8

Puno žena iz tog zatvora zvale su moje kolege i mene oko te užasne situacije u zatvoru i straha da se virus proširio, kaže odvjetnik Derafshan. Želi da vlasti sve zatvorenike privremeno oslobode

VIDEO

Fatemeh Khishvand (22), poznatija pod imenom Sahar Tabar, kojeg koristi na Instagramu, ali i kao 'iranska Angelina Jolie', u zatvoru je od listopada zbog velikog broja optužbi, uključujući i bogohuljenje te poticanje na nasilje.

POGLEDAJTE VIDEO O 'IRANSKOJ JOLIE':

Pokretanje videa...

Iranska Angelina ima korona virus 00:57

Njeni odvjetnici tražili su da je se oslobodi zato što je pozitivna na koronavirus, ali ne mogu doći do suca koji to može učiniti, tvrdi njen odvjetnik, a piše iranhumanrights.org.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Mislimo da je neprihvatljivo da mlada žena, oboljela od koronavirusa, bude u ovakvim okolnostima, i da joj je pritvor produžen, rekao je u srijedu odvjetnik za ljudska prava Payam Derafshan.

Tabar je obožavala objavljivati razne fotografije na Instagramu, s obzirom na to da je to jedina društvena mreža koju je u Iranu dozvoljeno koristiti jer su Facebook i Twitter zabranjeni. 

Iranku su proslavile neuspješne plastične operacije kojima je drastično promijenila svoj izgled u želji da nalikuje holivudskoj zvijezdi Angelini Jolie (44). Tako je navodno prošla 50 estetskih operacija, a djevojka je priznala i da se godinama izgladnjivala pa je došla do samo četrdeset kilograma. Velika inspiracija joj je i lik 'Mrtve nevjeste' u koju se često preruši za potrebe snimanja. 

- Svaki put kad se fotografiram za Instagram, našminkam se na smiješni način. Volim se izražavati. To je umjetnost. Moji fanovi znaju da to nije moje pravo lice - rekla je Sahar. Iranka voli svoje fotografije dodatno 'dotjerati' i u Photoshopu što je vidljivo jer nije baš vješta u tome. 

Bez obzira na to što se virus proširio po cijeloj zemlji, sudac Mohammad Moghiseh više puta je odbio osloboditi je, rekao je njen odvjetnik. Bizarno je, napominje, što u zatvoru u Teheranu negiraju da Instagram zvijezda ima virus, piše New York Post.

- Izgleda da je postala navika da vlasti sve negiraju - kaže odvjetnik Derafshan. i napominje da nema smisla lagati već da bi voditelj zatvora trebao priznati da se virus proširio ćelijama i da je njegova klijentica zaražena. 

- Puno žena iz tog zatvora zvale su moje kolege i mene oko te užasne situacije u zatvoru i straha da se koronavirus proširio - ističe odvjetnik.

Jednostavno želi da vlasti donesu odluku kojom će svi zatvorenici biti privremeno oslobođeni. Prema zadnjim podacima (petak ujutro) u Iranu je zaraženo 77.995 ljudi, a od virusa je preminulo njih 4.869.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

00:46
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 50
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

EKSKLUZIVNO Dragana Mirković za 24sata o razvodu: 'Teško mi je, kao i 90-ih. Učinila sam sve'
ŠOKIRALA REGIJU OBJAVOM

EKSKLUZIVNO Dragana Mirković za 24sata o razvodu: 'Teško mi je, kao i 90-ih. Učinila sam sve'

Regionalna folk zvijezda ekskluzivno nas je ugostila u dvorcu na dan objave razvoda i ispričala zašto se odlučila na takav korak...
VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija