Obavijesti

Show

Komentari 0

OFF Sarajevo : Počele prijave za Omladinski Film Festival

OFF Sarajevo : Počele prijave za Omladinski Film Festival
1

Ovogodišnje izdanje Omladinskog Film Festivala Sarajevo (OFF) donosi niz novina i programa koji će biti predstavljeni za vrijeme mjeseca srpnja

VIDEO

Omladinski Film Festival Sarajevo prošlog je tjedna službeno objavio natječaj za prijavu filmova za 2016.godinu. Natječaj se odnosi na prijavu kratkih igranih filmova i kratkih dokumentarnih filmova produciranih u periodu između 2014. i 2016.godine.

Natječaj se odnosi na sve zainteresirane afirmirane i neafirmirane i filmske stvaratelje iz Bosne i Hercegovine,regije i ostatka svijeta, s obzirom da je OFF internacionalnog karaktera.

Uvjeti za prijavu na natječaj su da su kratki igrani filmovi maksimalnog trajanja 15 minuta, a dokumentarni maksimalnog trajanje 30 minuta. Da su autori filmova osobe stare između 15 i 25 godina te da njihovi filmovi do sada nisu bili u okviru natjecateljskih selekcija drugih festivala više od jednog puta.

Prvi rok za prijavu filmova je otvoren do 30. lipnja tekuće godine dok će drugi biti otvoren po potrebi.

Ovogodišnje izdanje Omladinskog Film Festivala Sarajevo (OFF) donosi niz novina i programa koji će biti predstavljeni okom mjeseca srpnja. 

Festival se održava od 25. do 28. kolovoza u Sarajevu, a potvrđeno je da će kao jedna od festivalskih lokacija ostati Žuta tabija koje je i prošle godine bila sastavni dio festivala. Ostale festivalske lokacije biti će predstavljene naknadno.

Službena natjecateljska selekcija festivala biti će predstavljena u srpnju, zajedno s line upom ostalih filmskih programa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin
Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina