Show

Komentari 0

Oglasila se Hammerova bivša: 'Srce mi je slomljeno. Potražite pomoć svi koji ste iskusili bol'

Oglasila se Hammerova bivša: 'Srce mi je slomljeno. Potražite pomoć svi koji ste iskusili bol'

Elizabeth se nakon skandala s bivšim supugom 'pokupila' na Kajmanske otoke. Povela je i djecu. Željela se maknuti i odmoriti od čitave situacije. Sada se oglasila prvi put nakon optužbi

Glumac Armie Hammer (34) prošlog se mjeseca suočio s optužbama za seksualno uznemiravanje partnerica nakon što u u javnost 'procurile' njegove nastrane poruke, od kojih neke graniče s kanibalizmom. Njegova bivša supruga Elizabeth Chambers (38) želi čim prije zaboraviti čitavu situaciju. Otišla je na Kajmanske otoke kako bi izbjegla pritisak medija. Sada se oglasila prvi put nakon skandala.

13th Annual Go Gala - Los Angeles

Na Instagramu je objavila fotografiju s Kajmanskih otoka. Fotografirala je pješčanu plažu, a uz to je napisala emotivnu poruku. 

- Tjednima pokušavam posložiti sve što se dogodilo. Šokirana sam, srce mi je slomljeno. No slušam i nastavit ću slušati i učiti o tim osjetljivim stvarima. Nisam shvaćala koliko ne znam. Podržavam bilo koju žrtvu napada ili zlostavljanja i molim svakoga tko je iskusio ovu bol da potraži pomoć, koju ona ili on trebaju za izlječenje - napisala je Chambers pa dodala:

- Neću se dalje javljati po ovom pitanju. Moj jedini fokus i pažnja i dalje će biti na našoj djeci, na mom radu i na iscjeljivanju tijekom ovog nevjerojatno teškog vremena. Hvala vam za svu ljubav i podršku te unaprijed zahvaljujemo na vašoj neprestanoj dobroti, poštovanju i pažnji prema našoj djeci i meni dok pronalazimo načine da idemo naprijed.

Premiere of

Elizabeth je nakon ove objave dobila puno komentara podrške. Pratitelji su joj pisali kako su ponosni što je ovo napisala te kako je jaka žena i odlična majka koja će sve ovo ostaviti iza sebe.

Podsjetimo, poruke koje su dospjele u javnost Armie je navodno slao u razdoblju od 2016. do 2020. godine. U njima je raznim ženama pisao kako želi piti njihovu krv i pojesti dijelove njihovog tijela, a dotiču se i mnogih tabua iz područja BDSM seksa. U to je vrijeme još uvijek živio s bivšom suprugom.