Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
9 komentara

Javio se Pamelin bivši: Nemam drugu curu, sve je preuveličala

Pauza nikad nije jednostavna. Mislim da ne bismo trebali otkrivati našu intimu i povijest koja se tiče samo nas, rekao je Adil Rami nakon što ga je Pamela javno popljuvala i rekla da ju je varao

434649498
Foto: Profimedia
9 komentara

Glumica Pamela Anderson (51) na društvenim mrežama napisala je njezin dečko, francuski nogometaš Adil Rami (33) vara i obmanjuje već dvije godine. 'Častila' ga je riječima kao što su lažljivo čudovište, narcis, sociopat... Sad se na njezine optužbe osvrnuo i sam nogometaš.

- Pauza nikad nije jednostavna. Često u takvim slučajevima emocije mogu preuzeti čovjeka i dopustiti da se stvari preuveličaju. Pamela je potpuna osoba, koju duboko poštujem, s vlastitim uvjerenjima, iskrena u svojim borbama i prema njoj je moja ljubav bila uvijek iskrena. To je ono što želim pamtiti. Mislim da ne bismo trebali otkrivati našu intimu i povijest koja se tiče samo nas - započeo je Adil izjavu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Nogometaš kaže da su Pameline tvrdnje o varanju netočne. 

- Ni u kojem slučaju ne vodim dvostruki život, jednostavno sam vezan i naklonjen očuvanju trajnog odnosa sa svojom djecom i njihovom majkom Sidonie koju duboko poštujem. To je trebalo biti transparentno u našim odnosima. Pretpostavljam. Bio sam i ostat ću vjeran svojim vrijednostima i uvjerenjima koja su izražena u mojoj predanosti i podršci udruzi Solidarite femmees, koja je uvijek tako jaka. Ponosan sam što sam sudjelovao u njihovoj velikoj i lijepoj kampanji koja je pokazala izniman rad udruge i njezinih članova. Želim mir i diskreciju našim obiteljima i prijateljima, čak i ako me boli i povrijeđen sam. Nadam se da razumijete i poštujete to - zaključio je Adil. 

Foto: YouTube screenshot

Podsjetimo se, Pamela je posljednje dvije godine života opisala kao 'veliku laž'. Kako kaže seks ikona, nogometaš ju je naveo da misli da su suludo zaljubljeni, a potom je saznala da su dvije godine njezinog života bile velika laž. 

- Kako je moguće kontrolirati srca i umove dvaju žena. Sigurna sam kako nas je bilo još. On je čudovište. Kako je moguće da sam pomogla toliko ljudi, a sebi nisam mogla pomoći - neutješna je Pamela. 

Foto: Harry Uzoka/Instagram

Naši partneri pišu
Message