Show

Komentari 190

Ognjena ga javno raskrinkala: Uslijed humanitarne akcije, slao joj je vulgarne poruke za seks

Ognjena ga javno raskrinkala: Uslijed humanitarne akcije, slao joj je vulgarne poruke za seks

Alex Ognjena je objavila ime i prezime korisnika koji joj je slao neprimjerene poruke putem Instagrama nakon što je rekla kako skuplja laptope za dječji dom

Kantautorica Alex Ognjena (37) na društvenim mrežama podijelila je humanitarnu akciju, kojom se pokušavaju prikupiti laptopi i tableti za djecu iz dječjeg doma u Sisku, kako bi oni neometano mogli pratiti nastavu i napraviti zadaću. 

POGLEDAJTE VIDEO: Alex Ognjena u 24 pitanja

Nakon niza objava o humanitarnoj akciji, Ognjenu su razljutili ljudi koji su htjeli pomoći pa poslije odustali.

- Svi šu*** koji su obećali pomoći pa odustali kad su shvatili da neće dobiti pi***, nek se uguše u grižnji savjesti - napisala je kantautorica. 

Potom je objavila ime i prezime korisnika koji joj je slao neprimjerene poruke putem Instagrama nakon što je rekla kako skuplja laptope za dječji dom.

- Koliko još fali laptopa? Ako daš pi***, dat ću ti deset laptopa - glasila je prva poruka, no na tome se korisnik nije zaustavio.

- Budući da me ljutiš, sad dajem ponudu za devet laptopa. Nastaviš li me ljutiti bit će i manje - piše u drugoj poruci.

Kada je shvatio da mu Ognjena ne želi odgovoriti, treća poruka upućena njoj bila je još gora.

- Reci djeci da neće dobiti laptope jer ti nećeš dati pi*** - napisao je korisnik Instagrama. Ranije je Ognjena također dijelila neprimjerene i nemoralne ponude koje su joj slali razni muškarci. Nije se libila javno podijelili njihova imena, a tako je bilo i ovaj put. 

Najčitaniji članci