Obavijesti

Show

Komentari 10

Okorjeli preljubnik Ryan Giggs posvađao parlament i sudstvo

Okorjeli preljubnik Ryan Giggs posvađao parlament i sudstvo
11

SVE ZBOG SUPERZABRANE Nogometaš je htio sakriti aferu s Imogen Thomas, no nije uspio. Tužio bi sve koji su ga nazvali preljubnikom, čak i korisnike Twittera

VIDEO

Ma, ne mogu vjerovati ovome što čitam. Ryan je pravi obiteljski čovjek i nikad ne bi prevario Stacey, tvrdi Giggsov agent.

Novinaru škotskog The New Sunday Heralda, koji je autor članka o aferi Ryana Giggsa (37) s bivšom stanarkom Big Brother kuće Imogen Thomas (28), zbog objavljivanja priče prijeti zatvorska kazna do dvije godine. Isto čeka Imogen ako spomene Giggsa. Nogometaš je aferu pokušao sakriti i od suda dobio superzabranu, povlasticu bogatih koja im garantira poštivanje privatnosti.

Izdavanje superzabrane posvađalo je sudstvo i članove parlamenta u Velikoj Britaniji. Dok suci tvrde da se Giggsovo ime ne smije spominjati u kontekstu afere, iz parlamenta dopiru drukčija mišljenja i izjave. Član parlamenta John Hemming rekao je kako Giggsova afera nije nikoga zanimala prije nego je odlučio tužiti Twitter na kojem su ga tračali obični ljudi.

- On i njegov odvjetnik žele da u zatvor ode novinar koji je pisao o njemu, a kad su tužili Twitter okomili su se na obične ljude. Giggs je od odvjetnika tražio da tuže svakog tko je na toj društvenoj mreži spomenuo njegovo ime u kontekstu preljuba. Što, i za njih će tražiti zatvorske kazne - pitao je Hemming. 

Supruga je i dalje s njim

Ipak, priča o aferi nogometaša 'teškog'  2,1 milijardi kuna izašla je u javnost. Giggsova supruga Stacey Cooke, s kojom ima dvoje djece, zasad ignorira njegovu aferu s Imogen koja je, pišu strani mediji, trajala šest mjeseci. 

- Bilo nam je super zajedno. Skužili smo se na prvu, imamo toliko toga zajedničkog - pohvalila se Imogen novinama. 

Hoće li u jednom trenutku odlučiti da joj je dosta svega i uzeti mu barem djelić ogromnog bogatstva i djecu još se ne zna. Mnogi misle da je Stacey jednostavno 'oguglala' na Ryanove preljube jer je bio pravi 'švaler' otkad ga je upoznala 2001.. Tada je hodao s njom i istovremeno se viđao s Caroline Stanbury. Dvostruki život nakratko je prestao kad je Stacey zatrudnjela, no Ryan se ubrzo vratio starim navikama. Imao je čak i omiljeni bar u koji je dovodio ljubavnice. Svi su znali tko je on i što se događa. Jedna od brojnih žena s kojima je navodno bio, u intervjuu za novine je izjavila da je Giggs ljubavnik koji se može seksati cijelu noć. 

Suprugu preoteo prijatelju s čijom sestrom je bio

Pisalo se o njegovoj aferi s manekenkom Rachel Hunter, glumicom Patsy Kensit i to sve dok se viđao sa Stacey. Suprugu je, naime, 'preoteo' najboljem prijatelju Daveu Gardneru s kojim je bila zaručena. Prije toga, bio je u vezi s njegovom sestrom Emmom i očekivali su dijete, no ona je 1998. imala spontani pobačaj. Svi su mislili kako će upravo Emma postati gospođa Giggs, no 2002. u priču je upala trudna Stacey koju je nogometaš zaprosio dok je rađala njihovu kćer Liberty. Vjenčali su se tek 2007. i to pred samo devet ljudi. Stacey je rodila i sina Zacha (4), no nogometaša očito ništa ne može zadržati podalje od lijepih žena koje jedva čekaju da se zabave s njim. 

- Sad se barem trudi svoje 'izlete' držati podalje od očiju javnosti. Druži se sa suigračima za koje zna da će šutjeti i djevojkama koje su pouzdane za ono što on traže - rekao je izvor blizak nogometašu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica
'MOLIM...?'

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica

Američkom obožavatelju Eurosonga zasmetao je naglasak kojim Baby Lasagana govori engleski