Obavijesti

Show

Komentari 49

Okršaji na Farmi: 'Lete' noževi, Stanija dobila udarac u glavu

Okršaji na Farmi: 'Lete' noževi, Stanija dobila udarac u glavu
6

Poslije sukoba između dvije natjecateljice showa koje su se obračunale nožem, na meti Zorice Marković našla se Stanija Dobrojević. Zorica je ubrzo izbačena s Farme

VIDEO

Celebrity Big Brother nedavno je završio, no srpska verzija reality showa 'Farma' još traje. Okršaji među farmerima ovoga puta nisu završili samo na prijetnjama i ružnim riječima, piše srpski Blic. Zorica Marković, koja od prvog dana napada farmere, ulazi u verbalne sukobe i prijeti batinama, ovoga puta prijetnje je i ostvarila. Do rasprave između srpske pjevačice i Stanije Dobrojević je došlo na sastanku kad je Zorica napala starletu jer je kasnila.

- Tko si ti da te čekamo cijelu noć - pitala ju je Zorica na što je Stanija rekla da se ispričava velikim zvijezdama. Zorica tu nije stala. 

- Naravno da sam velika zvijezda klošarko jedna. Cijeli svijet te sažalijeva - nastavila je Zorica s vrijeđanjem, a starleta je na to za sustanarku samo izjavila da je najveće zlo koje je u životu vidjela. 

- Ma tko je zlo klošarko jedna? Odi skini te sise i dupe umjetno. Mrš prostitutko. Odi, skini se gola  - vikala je Zorica dok je Stanija pokušala pobjeći od nje i usput joj i dalje vikala da je zlo Srbije. 

Vrhunac svađe bio je kad je Zorica uzela limenku piva i prolila sadržaj po Staniji,  a onda ju je s istom limenkom pogodila u glavu. Produkcija showa odmah je reagirala i Zoricu izbacila s imanja. Ovoj svađi prethodio je tulum na kojem su se dvije natjecateljice također sukobile, a u igri je bio čak i nož. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 49
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu