Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
3 komentara

Okrznuo je Dianin auto prije nesreće: 'Rekli su mi da šutim'

Vozač je otkrio da su ga britanske vlasti pozvale na ispitivanje o tome što je vidio, no francuska policija mu je naredila da ne govori o nesreći u tunelu

Foto: Press Association/REUTERS/PIXSELL
3 komentara

Princeza Diana poginula je prije 22 godine u automobilskoj nesreći u Parizu, kada je imala samo 36 godina. O smrti i okolnostima nesreće priča se i dan danas, a redovito se u javnost plasira neka nova teorija zavjere o tragičnom događaju. Slično se nedavno dogodilo s ispovijesti vozača Fiat Una koji je okrznuo njihov auto prije nego što se Dianin vozač zabio u betonski stup tunela.

Foto: Instagram/orijent

Rođeni Vijetnamac Le Van Thanh prvi je put progovorio o svojoj ulozi te kobne noći te je tabloidima otkrio da su ga britanske vlasti pozvale u London na ispitivanje o tome što je vidio, no francuska policija mu je naredila da ne govori o nesreći u tunelu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Sada je pak priznao kako je on okrznuo svojim Fiatom automobil u kojem se vozila Diana, a za to postoji i materijalni dokaz - ogrebotina bijele boje koja je pronađena na Dianinu slupanom Mercedesu. 

Foto: Instagram/orijent

Van Thanh je odbijao doći u Veliku Britaniju i surađivati s vlastima, no sada je napokon odlučio podijeliti svoju istinu. Bojao se da će ga osumnjičiti da je namjerno okrznuo Dianin automobil i time izazvao nesreću pa je odmah sljedeći dan, nakon što je princeza preminula, prebojio svoj auto i prelakirao ga kako se ne bi vidjela ogrebotina na njemu.

Foto: Press Association/REUTERS/PIXSELL

Francuska policija savjetovala mu je da ne odlazi u Veliku Britaniju jer bi mu mogli prišiti dio odgovornosti za nesreću. Čak i nakon ovog priznanja Van Thanh odbija dopustiti da ga Scotland Yard službeno ispita pa će cijela stvar vjerojatno ostati misterij, no ovakve priče samo dodatnu 'potpaljuju' teoriju da princeza Diana nije poginula, već je netko zaslužan za njezinu smrt.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL '24 PITANJA' S ANOM ZIBAR:

PROCURILE TAJNE FOTKE: Ovo je dečko najpopularnije balkanske pjevačice?

Naši partneri pišu
Message