Obavijesti

Show

Komentari 16

'Okupirana sam svojim sinom, a sad i pripremama za svadbu'

'Okupirana sam svojim sinom, a sad i pripremama za svadbu'
3

Pjevačici E.T.-ja Katarini Rautek majčinstvo je na prvome mjestu. Nedavno joj je sin proslavio prvi rođendan, ali imao je i krštenje. Katarina je trenutačno na odmoru

VIDEO

Pjevačici E.T.-ja Katarini Rautek (29) majčinstvo je na prvome mjestu. Nedavno joj je sin proslavio prvi rođendan, ali imao je i krštenje. Katarina je trenutačno na odmoru.

Ove godine nemate radno ljeto?

Da. Uzela sam ljeto za sebe i sina. U Novalji smo kod moje sestre i šogora. Kupamo se, šetamo se, svi zajedno zabavljamo mog sinčića Dominika. Ove godine mi odgovara lagani obiteljski odmor. Baš uživam.

Koliko vam je bitan izgled? Iako ste rodili prije godinu dana, tijelo vam je u sjajnoj formi?

Kao i svakoj ženi, važno mi je kako izgledam. Volim biti dotjerana i osjećati se ugodno. Liniju održavam redovitim treningom. Imam osobnog trenera Branimira Vajdu. On svakome rasporedi vježbe s obzirom na tjelesne nedostatke. Makar, za dobru liniju su u većoj mjeri zaslužni geni.

Nedavno ste se prvi put tetovirali?

Da.. na listu noge. Istetovirala sam otisak ruke sinčića kada je imao četiri mjeseca. Kupila sam dječju tintu i napravila otisak. Ponavljala sam ga sto puta jer Dominik nije htio opustiti ručicu. Crtanje i tetoviranje trajalo je osam sati. Ništa me nije boljelo. Nakon porođaja od 18 sati na kojem sam gotovo umrla nisam ni osjetila iglu.

Planirate li još koju tetovažu?

Ne. Mislim da je ova sasvim dovoljna. Jedino ako ću imati još djece.

Kakvi su vam planovi za jesen?

Trenutačno mi je jako važno da pomognem sestri koja planira vjenčanje u rujnu. Uživam u pripremama i jako se veselim. Osim toga, nakon povratka u Zagreb, počinjemo raditi na novim pjesmama. Jako mi je drago da se publici svidjela pjesma “Priđi bez razloga” i postala hit.

Hoće li i nove pjesme biti u E.T.-jevu prepoznatljivom stilu ili ipak malo drugačije?

Bit će i dalje u našem stilu sigurno. Također živahnog ritma i plesne melodije. Bitno je da je kvalitetan tekst. I dalje ćemo nastaviti u istom stilu, prepoznatljivom za E.T.

Imate li neku neostvarenu želju?

Putovanje u Australiju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda
UŽIVALA SA SUPRUGOM

Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda

Glumicu Joan Collins često hvale zbog vitke linije koju održava s 90 godina. Sve je to rezultat, rekla je svojedobno, ustrajnosti u redovitom vježbanju i pravilne prehrane