Obavijesti

Show

Komentari 1

Oliver Mlakar ponovno u glumi nakon pola stoljeća

Oliver Mlakar ponovno u glumi nakon pola stoljeća
2

Oliver Mlakar nije imao problema s pamćenjem teksta, a kolegica Leonora Surian ima samo riječi hvale i počašćena je što glumi s njim

VIDEO

Volim raditi. A i bilo bi mi bedasto da sjedim u fotelji i čitam novine. Još imam i sposobnosti i volje, kaže Oliver Mlakar (73), kojeg ćemo ovog proljeća gledati u 15-tak epizoda HTV-ove serije “Sve će biti dobro”. Umirovljeni voditelj glumi bogatog Švicarca koji dolazi po ljubavne savjete kod novinarke Mile (Leonora Surian).
- Dugo sam zaljubljen u jednu ženu i ne znam kako joj to reći pa mi Leonora pomaže - otkrio je Oliver.
Iako je zadnji put glumio prije 50 godina, u amaterskom kazalištu za studentskih dana, nije imao problema s pamćenjem teksta.
- Imam dobru memoriju, a i kao voditelj sam morao pamtiti dosta teksta. To učiniš tako da ga zapamtiš 15 sekundi prije i zaboraviš istog trenutka čim ga izgovoriš - otkriva Mlakar tajne zanata. Ne žali što se nakon fakulteta nije nastavio baviti glumom jer smatra da nije baš talentiran.
- Ne bih se složila. Bio je vrlo prirodan i uopće nisam primjećivala razliku da ne radim s profesionalnim glumcem. Oliver je, osim toga, navikao na kamere i scenu. Šteta što je odustao od glume. Ljudi su obično prestrogi i prekritični sami prema sebi - smatra Leonora Surian. Ponosna je što je radila s Oliverom.
- Odrastala sam gledajući ga kako vodi i bila sam sretna čim sam čula da će nam se pridružiti na setu. A onda sam doznala da većinu scena ima sa mnom... Stvarno mi je to bila velika čast - kazala je riječka glumica.

LEONORA JE MLAKAROV CYRANO
Novinarka Mila Oliverovu liku bogatog švicarskog biznismena ne daje samo savjete kako osvojiti svoju dugogodišnju “tihu patnju” nego mu pomaže i pišući za njega ljubavna pisma, baš poput poznatog literarnog junaka Cyrana de Bergeraca.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu