Show

Komentari 0

Oliverin prvi rođendan bez Balaševića, kći ganula slikama

Oliverin prvi rođendan bez Balaševića, kći ganula slikama

Dosad neviđene fotografije svoje majke Olivere objavila je na društvenim mrežama kćer Jovana. 'Bila je predivna, i tada i sada. Nije ju Đole bezveze obožavao', pisali su njegovi fanovi

Supruga pokojnog glazbenika Đorđa Balaševića, Olivera Balašević, danas slavi 62. rođendan. Njihova najstarija kći Jovana, iz milja zvana Lola, na društvenim mrežama podijelila je nekoliko dosad neviđenih fotografija svoje majke. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Raznježila je pratitelje fotografijom s putovanja po Veneciji, gdje je Lola sjedila mami u krilu dok su se vozile gondolom.

Iako rijetko objavljuju privatne detalje, mamin rođendan bio je dovoljan povod da se podijeli i fotografija s unukama. Uz tu sliku, išao je i prigodan opis: 

- Sretan ti rođendan, mama. Volim te. Tvoj broj 1 - poručila je Lola. Prije nekoliko dana uslikala je mamu dok je šetala gradom. Nosila je traperice, ružičastu košulju i sako, a na glavi je imala šarenu maramu. 

- Ne tuguje to ona, to samo vjetar svira proljetnu sonatu - kad joj nije vrijeme - napisala je Lola. Olivera je bila Balaševićeva najveća ljubav, a zajedno su bili više od četiri desetljeća. 

Najčitaniji članci