Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
3 komentara

Oliverova žena mora dati Branki Mutti 1500 kuna

Vesna Dragojević bivšu je Oliverovu ljubavnicu Branku Marić Mutti nazvala prostitutkom. Vesna je osuđena zato jer je klevetala Branku Mutti

Slavko Midžor
Foto: Slavko Midžor
3 komentara

Oliverova supruga Vesna za Branku Marić Mutti (50), s kojom je Oliver (58) bio u ljubavnoj vezi, rekla je da je vodila vlastiti bordel i da se godinama bavila najstarijim zanatom na svijetu.
Na zagrebačkom Općinskom kaznenom sudu Vesnu su proglasili krivom zbog klevete. Mora platiti i 1508 kuna kazne. Mutti je od bračnog para Dragojević u odvojenom sudskom procesu za duševne boli tražila 100.000 kuna.
Nakon što je Mutti za tjednik otkrila da je bila dugogodišnja Oliverova ljubavnica, on ju je nazvao “običnom štracom”. Tužbu protiv Olivera Mutti je povukla, ali od progona pjevačeve supruge nije htjela odustati.
Vesna se na sudu branila da je Mutti nazvala prostitutkom jer su o tome svi pričali, a uz to bila je revoltirana njezinom ispovijesti u jednom časopisu. Tada je Branka otkrila da je s Oliverom ljubovala deset godina, a vezu su započeli 1979. godine.

ZNALA ZA MUTTI PRIJE 28 GODINA
“Mi smo to odavno riješili. Za mene je ta priča završena. I prije dvadeset i osam godina znala sam za njegovu burnu četveromjesečnu vezu.”, osvrnula se Vesna Dragojević u suprugovoj biografiji na njegovu prevaru.

Naši partneri pišu
Message