Obavijesti

Show

Komentari 2

Oliveru ću na grob donit njegov posljednji spot, viski i cigarete

Oliveru ću na grob donit njegov posljednji spot, viski i cigarete
9

On te napuni energijom. Da više ništa u životu ne napravim, ponosan sam na ono što sam napravio s njim. Bio bih budala da nisam, zaključio je Žare Batinović kojemu je s Oliverom bilo najlakše raditi

VIDEO

Splitski redatelj glazbenih spotova Žare Batinović trenutačno traži način kako završiti ono što je Oliver Dragojević započeo dok je bio živ. Završava spot za pjesmu 'Kad sam nasamo s njom'. 

- Najviše radim na samokontroli, na tome da me htijenje i prevelika želja ne pojedu. Želim doći u fazu da spot odradim hladne glave, a ne s ovim emocijama koje još uvijek prevladavaju - rekao je Žare za Slobodnu Dalmaciju. 

Pokretanje videa...

01:41

Realizacija spota započela je u prosincu 2016. i to je video na kojemu je najduže radio u cijeloj karijeri. Sad je, ipak, najavio objavu spota. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Htio sam taj spot napraviti po starinski i plan je bio Olivera snimiti na štekatu od Tri volta. Tad su mu gaže bile skoro svaki dan i nikako ga nisam moga uhvatiti u Splitu, tako da me jedan dan samo nazvao i rekao: Stari, sutra imaš sat i po vrimena za snimit spot - ispričao je te nastavio: 

- I, kao za vraga, sutradan bila kiša. Vidiš mene budale… Da sam znao, čekao bih ga dva mjeseca, a onako sam ga zbog kiše, jer nisam imao izbora, snimio u podrumu Spaladium arene, ispred green screen platna. A nisam htio, htio sam ga snimiti po starinski - dodao je. 

rotary

Tada, spot je započeo s kadrovima cigareta i dima, a nedugo nakon saznao je da Oliver ima rak pluća. 

- Nakon toga sve je stalo. Jednostavno nakon toga je nastala blokada - rekao je Batinović. 

- Ako ga tim spotom opet ne vratim i ako ga ljudi ponovno ne osjete kao da je živ, nisam ništa napravio - objasnio je redatelj. 

Žare je bio u Madridu kada je Oliver preminuo i dosad, kaže, nije imao snage posjetiti grob. Otić će kada napravi spot. 

- Kupit ću onaj njegovi crveni Marlboro 100 s, jedan zabost njemu, a drugi zapalit. I donijet ću bocu viskija. Popričat ću s njim, popiti, malo proliti i pokazati mu spot na tabletu - rekao je Žare uz osmijeh. Upravo s Oliverom bilo mu je najlakše raditi jer ga, tvrdi, nije umarao poput ostalih suradnika. 

- On te napuni energijom. Da više ništa u životu ne napravim, ponosan sam na ono što sam napravio s njim. Bio bih budala da nisam - zaključio je.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'