Obavijesti

Show

Komentari 0

Omiljeni ujak iz 'Pune kuće' je dugo čekao na svoju obitelj: 'Na sestre Olsen sam se jako ljutio'

Omiljeni ujak iz 'Pune kuće' je dugo čekao na svoju obitelj: 'Na sestre Olsen sam se jako ljutio'
6

Iako je već sa četiri godine počeo svirati bubnjeve, a onda i druge instrumente, popularni Jessie ipak se odlučio za glumačku karijeru. S 55 godina je postao otac i ostvario dugo željeni san

VIDEO

Glumac John Stamos, najpoznatiji po ulozi omiljenog ujaka u seriji 'Puna kuća', danas slavi 60. rođendan. Kao mladić želio je biti glazbenik, ali mu se gluma ipak više svidjela. 

Naime, Stamos je sa tek četiri godine počeo svirati bubnjeve, a kasnije je osnovao i bend 'Destiny' s kojim je bio i na nekoliko turneja.

FULL HOUSE

Incident na koncertu s Beach Boysima 

Od 1985. godine povremeno nastupa s Beach Boysima, a posljednji put je s njima svirao prošle godine. Stamos je na jednom koncertu 2017. godine imao mali incident kada su mu puknule hlače. Sve je objavio na svojim društvenim mrežama i našalio se na svoj račun. 

 - I tada, negdje pred sam kraj zabave - osjetio sam hladan povjetarac na području guze - napisao je glumac tada. 

Pratitelji su se, sudeći prema komentarima, dobro nasmijali, a jedan je napisao: 'Izgledaš seksi, barem si uskladio bokserice. Bravo ujače Jesse'.

Prvu glumačku ulogu dobio je 1982. godine i to u popularnoj televizijskoj seriji 'Hitna služba'. Bio je nominiran i za najboljeg sporednog glumca za nagradu Emmy zbog uloge u toj seriji. 

Bio ljut na blizanke Olsen 

Ubrzo nakon toga dobio je ulogu koja ga je proslavila - šarmantnog, opuštenog glazbenika Jesseja Katsopolisa u seriji 'Puna kuća'. Stamos se popularnoj ulozi ujaka Jesseja vratio 2015. godine kada je okupio staru ekipu i snimio nastavak 'Punija kuća'. Ipak, blizanke Mary-Kate i Ashley Olsen koje su glumile miljenicu Michelle, nisu se odazvale. 

- Srce mi se slama - napisao je tada Stamos na Twitteru. 

Nedavno je otkrio da se na blizanke tada jako naljutio, ali je s blizankama ponovno stupio u kontakt nakon smrti Boba Sageta koji je glumio oca Dannyja Tannera. 

Dugo je čekao na obitelj 

Njegov privatni život nije prošao bez turbulentnih razdoblja. Stamosa su 2015. godine uhitili zbog vožnje u pijanom stanju. Nakon toga je otišao na odvikavanje. Nagađalo se kako je jedan od razloga njegove ovisnosti bila i smrt majke godinu dana ranije. 

The 24th Annual Screen Actors Guild Awards - Arrivals

Iako se oženio 1994. godine za manekenku Rebeccu Romijn, brak je završio nakon 10 godina. Ponovno se oženio 2018. godine s glumicom Caitlin McHugh (37) s kojom je dobio sina Billyja (5). Stamos nije skrivao kako je već dugo čekao da postane otac. 

POGLEDAJTE VELIKI INTERVJU S FRANOM RIDJANOM: 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...
PROMJENE

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...

Influencerica se preselila u novi stan nakon što je ranije otkrila kako se seli jer joj treba veći dom

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'
ODUŠEVILA VIDEOM

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'

Vlatka Pokos pozirala je na stolu za masažu samo u košulji, a onda poručila: 'Ljubav je najmoćniji, najljepši osjećaj na svijetu'
Znaš li tko sam? Patila je od anoreksije, a kasnije je vodila bitke s dvije teške bolesti...
OMILJENO TV LICE

Znaš li tko sam? Patila je od anoreksije, a kasnije je vodila bitke s dvije teške bolesti...

Rođena je u Sloveniji, a srednju školu i fakultet novinarstva završila je u Zagrebu. Srednja škola bila joj je traumatično iskustvo i tada je upala u probleme s prehranom. Borila se i s dva raka koji je nisu uništili...