Obavijesti

Show

Komentari 7

Omiljeni voditelj otišao nakon 47 godina, stigao je 'nasljednik'

Omiljeni voditelj otišao nakon 47 godina, stigao je 'nasljednik'
6

Nakon odlaska Drage Celizića u mirovinu, Domagoj Puškarić će s Doris Vučković nastaviti voditi tjednu emisiju koju proizvodi Odjel Religije HTV-a. Celizić je u rujnu rekao kako ide u mirovinu

VIDEO

Emisija 'Mir i dobro', koja se emitira nedjeljom u 16:30 sati na Prvom programu Hrvatske televizije, od osmog studenoga dobiva novog urednika i voditelja Domagoja Puškarića, potvrdili su s HRT-a. 

Nakon odlaska Drage Celizića u mirovinu, Domagoj Puškarić će s Doris Vučković nastaviti voditi tjednu emisiju koju proizvodi Odjel Religije HTV-a. 

Drago Celizić inače je publici najviše ostao u sjećanju kao voditelj emisije 'Dobro jutro, Hrvatska', u kojoj je bio punih 13 godina. No mnogi ga pamte i kao voditelja emisije 'Mir i dobro'. Vodio je i brojne koncerte i priredbe te sinkronizirao strane i domaće dokumentarne serije. U rujnu ove godine potvrdio je kako ide u mirovinu. 

- Imam još snage, volje i zdravlja i ne osjećam da bih trebao u mirovinu. Mnogi moji kolege nastavili su raditi i nakon odlaska u mirovinu, i bitno je da rade ono što vole. Još me služi i zdravlje i glas, održavam kondiciju, nije mi teško raditi. Nadam se da ću odraditi još neka snimanja i priredbe - rekao je tada za Večernji list.

Legendarni voditelj 'Lijepom našom' dobio otkaz mailom
Legendarni voditelj 'Lijepom našom' dobio otkaz mailom

U emisiji 'Mir i dobro' sada je dobio svojeg 'nasljednika'. Inače, Domagoj Puškarić na HTV-u radi od lipnja 2016. godine, gdje je kao novinar Informativnog medijskog servisa počeo svoju novinarsku karijeru u redakciji unutarnje politike, a zatim je nastavio u gospodarskoj redakciji HTV-a. Zbog dobrog poznavanja religijskih tema i visokorazvijenog afiniteta prema njima, prelazi u Odjel Religije HTV-a, gdje će nastaviti razvijati svoju novinarsku karijeru kao novinar, urednik i voditelj.  

POGLEDAJTE 2. EPIZODU 'FIRME':

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu