Obavijesti

Show

Komentari 39

Ona je nova Huljićeva uzdanica: Upoznajte lijepu Domenicu...

Ona je nova Huljićeva uzdanica: Upoznajte lijepu Domenicu...
2

Domenica Žuvela predstavlja debitanski singl 'Kad sam s tobom', autora Vjekoslave, Ivana i Tončija Huljića s kojim će se predstaviti i sljedećeg tjedna na 57.izdanju Splitskog festivala

VIDEO

Ležernu i veselu melodiju koja će uljepšati i osvježiti vruće dane, prati i simpatičan spot u režiji Rina Barbira. U spotu se uz Domeniku pojavljuje i Nikša Arčanin. Lijepa Velolučanka,  spremna je za svoj prvi veliki nastup na splitskim Prokurativama. 

- Iznimno sam uzbuđena. Velika je stvar dobiti prigodu da staneš na pozornicu Splitskog festivala i predstaviš se hrvatskoj javnosti. Ni sanjala nisam da bi se tako nešto moglo meni dogoditi. Nadam se da će se ljudima svidjeti - kaže Domenica.


Nova uzdanica Huljića, studentica je pete godine splitske Glazbene akademije, a već godinama zanat brusi kao prateći vokal Madre Badessi, ali i Petru Graši. Također već dvije godine nastupa i s poznatom splitskom grupom 'Boss' kojima je vodeći vokal.

Pop je žanr koji joj najbolje leži.

- Od bogatog opusa koji je obitelj Huljić radila najdraži i najbliži mi je 'Magazin' iz doba s Ljiljanom Nikolovskom, koji sam slušala odmalena a i danas ga rado pjevam - rekla je pjevačica. 

 

🐳

A post shared by D o m e n i c a Z u v e l a (@dome.nica) on

Domenici obitelj Huljić nije nepoznata, upoznali su se preko Hane Huljić s kojom je pohađala Glazbenu akademiju, te su  postale najbolje prijateljice. Hana joj je za ovu prigodu rado otpjevala prateće vokale.

POGLEDAJTE SPOT:

- Nemam prevelika očekivanja sada na početku, nadam se da će se pjesma ljudima svidjeti, da će je pjevušiti , te da ću svakom sljedećom pjesmom biti sve bolja - rekla je Domenica. 

Slatke muke oko odabira haljine za prvo veliko predstavljanje javnosti na Splitskom festivalu olakšat će joj modni dvojac Arileo – Marija i Jurica Pirić, koji već punom parom rade na pripremi haljine za mladu debitanticu.  


 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 39
VIDEO

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija