Obavijesti

Show

Komentari 1

Oni nose hrvatsko: Blac Chyna voli Matiju Vuicu, sestre Hadid Sylvia, a Nicki Minaj Zigmana...

Oni nose hrvatsko: Blac Chyna voli Matiju Vuicu, sestre Hadid Sylvia, a Nicki Minaj Zigmana...
14

Proslavljena plesačica Otis Mabuse oduševila je javnost pozirajući na crvenom tepihu u odvažnoj haljini hrvatskog brenda eNVy room, a evo koje sve slavne face vole nositi kreacije hrvatskih dizajnera

VIDEO

U zlatno-crnoj haljini, kreaciji Vjeke Franetića i Nikice Ivančevića, osnivača hrvatskog brenda eNVy room, sinoć je na crvenom tepihu u sklopu 'Brit Awards 2022.' prošetala sutkinja showa 'Dancing on Ice' i profesionalna plesačica, Oti Mabuse (31).

POGLEDAJTE VIDEO

Pokretanje videa...

29.12.2021.., Zagreb - Izlozba ZLATOVEZ OGLAVLJA - novo ruho tradicije. Marija Milkovic   Photo: Josip Regovic/PIXSELL 02:12

Spektakularna večernja haljina imala je prozirnu tkaninu u sredini i volane sprijeda i sa strane, a kroz duboki prorez isticale su se vitke noge atraktivne plesačice. Nedugo nakon svečanosti, televizijska zvijezda haljinom se pohvalila i na Instagram profilu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by eNVy room (@envyroom)

- Brit Awards večeras. Sjećam se da sam prošle godine gledala od kuće. Ali ne ove godine, dušo! Ove godine bodrimo ljude - napisala je Oti.

Hrvatski dizajneri: Vjenčanicu odaberite prema tipu tijela...
Hrvatski dizajneri: Vjenčanicu odaberite prema tipu tijela...

Naime, ovo nije prvi put da svjetske zvijezde nose kreacije hrvatskih dizajnera. Reperica Blac Chyna (33) u svibnju 2020. godine objavila je fotografiju na kojoj pozira u haljini Matije Vuice (64). Fotka je, bez lažne skromnosti, šokirala i poznatu hrvatsku dizajnericu jer ni ona sama nije očekivala da će američka reality zvijezda izabrati baš njezinu kreaciju. Reperica Blac Chyna poznata da voli 'vulgarniji' stajling.

Osim nje, haljina Matije Vuice osvanula je i na američkoj glumici i pjevačici Masiki Kalyshi (36).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matija Vuica (@matijavuica)

Američke televizijske voditeljice Megan Henderson (46) i Megan Telles (31) u jednom trenutku također su se odlučile na Matijini dizajn i zablistale u večernjim haljinama na crvenom tepihu tijekom 91. dodjele filmske nagrade Oscar u Los Angelesu.

Kreaciju naše poznate dizajnerice, rodom iz Metkovića, nosila je i proslavljena glumica 'Spasilačke službe' Carmen Electra (49) tijekom HBO partyja nakon dodjele Zlatnih globusa.

HBO's Golden Globe Awards After Party - Los Angeles

Uz Vuicu, mnoge holivudske face odjenuo je i riječki modni dizajner Juraj Zigman (37). Jedan od njih je popularni make-up guru Jeffree Star (36), a on i Zigman do sada su surađivali tri puta.

Zigman je u više navrata kreirao i za repericu Nicki Minaj (39), koja je njegove kreacije pokazala na Instagramu, ali i u nekim spotovima.

U 2020. godini Zigman je napravio kreaciju i za američku pjevačicu Lizzo (33), koja je svojim nastupom otvorila 62. dodjelu nagrada Grammy.

Nakon što je kreirao korzete za repericu Nicki Minaj, posebno je dizajnirao korzet jaknu za njezinu kolegicu Cardi B (29) u spotu pjesme 'Writing On The Wall'.

Pjevačica Rita Ora (31) jednom prilikom izjavila je da voli surađivati sa Zigmanom nakon što se na koncertu pojavila u njegovoj kreaciji.

Hrvatski dizajner i Zagorac Sylvio Kovacic, kojem je sjedište u New Yorku posebno je dizajnirao za sestre Hadid. Za Bellu Hadid (25) napravio cijeli stajling po uzoru na Kremenka dok je za Gigi Hadid (26) prvu kravatu. Djevojke s njim surađuju već nekoliko godina i ne skrivaju oduševljenost.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin