Obavijesti

Show

Komentari 4

Oni su čudo: Stižu 'Superljudi' s ljudima koji mogu nemoguće

Oni su čudo: Stižu 'Superljudi' s ljudima koji mogu nemoguće
2

Svaki kandidat showa ima posebnu vještinu kojom se ističe, a područja njihovih sposobnosti variraju od matematike, memorije, sluha, vida, okusa, dodira, mirisa...

VIDEO

Novi natjecateljski show RTL-a 'Superljudi', koji se uskoro počinje prikazivati na malim ekranima, uvjerit će vas da čuda uistinu postoje. Za to će se pobrinuti kandidati iz cijele regije: Hrvatske, BiH, Crne Gore i Srbije, a oni se od 'običnih smrtnika' razlikuju svojim 'supermoćima'. Njih nećete poželjeti upoznati, poželjet ćete biti oni.

Svaki kandidat showa ima posebnu vještinu kojom se ističe, a područja njihovih sposobnosti variraju od matematike, memorije, sluha, vida, okusa, dodira, mirisa... Sve te njihove vještine bit će stavljene, gledajući iz perspektive običnog čovjeka, u nezamislive izazove.

I dok će gledatelji svjedočiti njihovim vještinama,  o njihovoj izvrsnosti odlučivat će žiri i publika u studiju.

Četveročlani žiri čine glumica Anđelka Prpić, redatelj, glumac i glazbenik Branko Đurić Đuro, kantautor i glazbeni producent Zrinko Tutić te neurokirurg Vuk Aleksić, dok je voditelj showa crnogorski glumac Momčilo Otašević.

- Iako prvi put radi voditeljski posao ovakve vrste, treme nema. Trudim se kandidatima biti podrška i pomoć, a svojim su me sposobnostima impresionirali - kaže Momčilo. Da ima priliku izabrati neku supermoć, kaže, bila bi to neka koja se može dobro unovčiti.

- Čini mi se da bi neka matematička sposobnost mogla biti dobro iskoristiva. Da što manje radim, a imam što više novca. Tipična želja svakog radnika. Ili neradnika - kaže Momčilo. 

Anđelka Prpić, koju je naša publika upoznala kroz seriju 'Andrija i Anđelka', kaže da je sasvim zadovoljna svojim ne-supermoćima, ali da je kandidati showa 'Superljudi' impresioniraju. 

- Zapanjujuće je vidjeti što sve ljudski mozak može, a meni bi zapravo bilo super da takve ljude imam u svom okruženju - poručuje Anđelka. A njezino 'supermoćno' okruženje joj je i bliže nego što misli. Naime, tijekom proba Branko Đurić je shvatio da i on ima jednu supermoć. 

- Slučajno sam to otkrio i sad još samo moram provjeriti koliko sam zbilja dobar u tome pa razmišljamo da to pokažemo i gledateljima. Zasad ću samo reći da je više riječ o vještini nego znanju - otkriva Đuro. 

Dokud sežu ljudske sposobnosti, što sve može mozak, ali i ljudsko tijelo gledatelji će uskoro vidjeti po prvi put u Hrvatskoj, i to u programu RTL-a.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu