Obavijesti

Show

Komentari 23

Oni su nakon prekida shvatili da ne mogu jedno bez drugog

Oni su nakon prekida shvatili da ne mogu jedno bez drugog
1

DRUGA ŠANSA ZA SREĆU Nekim ljudima potrebno je malo više vremena da shvate kako je osoba s kojom su prekinuli zapravo ona s kojom žele provesti ostatak života

VIDEO

Justin Bieber i Selena Gomez

Bili su u vezi od 2011. do 2014. godine, a često su prekidali. Justina su mediji povezivali s mnoštvom manekenki, a Selena je potražila sreću s glazbenikom The Weekndom. Nakon što je ta veza okončana, njih dvoje su odlučili svojoj ljubavi dati još jednu šansu.

Brooklyn Beckham i Chloe Moretz

"Neighbors 2: Sorority Rising" Premiere - Los Angeles

Mladi par upoznao se 2014., a vezu su krili čak dvije godine. Nakon što je javnost saznala za njih, prekinuli su, a od ožujka ove godine šuška se da su opet u ljubavi. Iako su više puta snimljeni kako razmjenjuju nježnosti, o svojoj vezi i dalje mudro šute.

Kate Middleton i princ William

Omiljeni kraljevski par na početku veze naišao je na prepreke. Počeli su izlaziti 2004., da bi 2007. prekinuli vezu. Ipak, nakon tri mjeseca shvatili su da ne mogu jedno bez drugog. U međuvremenu su se vjenčali i čekaju treće dijete.

Liam Harmsworth i Miley Cyrus

Australians in Film Awards - California

Zaljubili su se 2009., na setu filma 'The Last Song'. Godina 2010. im je bila burna, nekoliko puta su se svađali i mirili, da bi u novu godinu ušli kao slobodni ljudi. Ipak, na proljeće 2011. su se pomirili i zaručili, ali su dvije godine kasnije opet prekinuli. 

Ljubav su obnovili 2016., a sada se šuška da su se i vjenčali.

 Kit Harington i  Rose Leslie

Game Of Thrones Season Seven Premiere - Los Angeles

Zvijezde serije 'Igra prijestolja' imali su 2012. kratku aferu. Dvije godine kasnije dogodila im se prava ljubav, a 'pale' su i zaruke.

Megan Fox i Brian Austin Green

Reuters/Pixsell

Popularni glumci zajedno su od 2004. Ljubav je pukla 2009., ali nakon tri godine su se vratili jedno drugom, vjenčali se i dobili dvoje djece. Megan je 2015. podnijela zahtjev za razvod koji je ipak obustavljen, a par je nakon toga dobio i treće dijete.

Pink i Carey Hart

PA/Pixsell

Pjevačica i njezin odabranik postali su par 2001., a zaručili su se četiri godine kasnije. Pred oltar su stali 2006., a samo dvije godine kasnije se odlučili razdvojiti. Nakon manje od godinu dana vratili su se jedno drugom. Par ima dvoje djece.

Justin Timberlake i Jessica Biel

Costume Institute Gala - New York

Pjevač i glumica zaljubili su se 2007., a nakon četiri godine odlučili su prekinuti. Ipak, ubrzo su se vratili jedno drugom, te početkom 2012. stupili u brak. Imaju sinčića.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu